Australialaisnaisen pöytätilaus ei mennyt aivan suunnitellusti.
Lifestyle-sisällöntuottaja Bec Hardgrave jakoi TikTok-tilillään shoppailumokansa. 150 000 TikTok-seuraajaa omaava australialainen Hardgrave kertoo videolla ostaneensa hiljattain tyylikkään kahvipöydän verkosta. Tai ainakin luuli ostaneensa.
Hardgrave varoittaa videollaan muita lankeamasta samaan ansaan kuin hän itse, kertoo Kidspot.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Hardgrave näyttää videollaan kuvan tilaamastaan, 392 Australian dollaria eli noin 240 euroa maksaneesta valkoisesta kahvipöydästä. Tämän jälkeen hän näyttää, millaisen pöydän todellisuudessa sai.
Pöytä, jonka hän sai, oli eri värinen, mutta myös huomattavasti pienempi. Hardgrave hahmottaa videolla tavallisen kokoisen lautasen avulla pöydän minimaalista kokoa. Myös Hardgraven koiranpentu vaikuttaisi olevan pöydän kokoinen.
– Tyypit, tämä on juustolauta jaloilla. Vitsailetteko? hän nauraa videolla pikkuruiselle pöydälle, joka näyttää erityisen pieneltä sohvan edessä, paikassa, johon se oli ajateltu.
Lue myös: Khloe tilasi satoja euroja maksaneen pikkulaukun – todellinen koko pääsi kuitenkin yllättämään
"Voit myydä sen eBayssa"
Luonnollisesti Hardgrave halusi palauttaa pöydän, ja hän lähetti sähköpostia yritykseen ilmoittaakseen heidän virheestään. Yrityksen vastaus oli kuitenkin odottamaton, sillä se kannusti naista myymään huonekalun pois eBayssa:
"Hyvä Bec, olemme hyvin pahoillamme tyytymättömyydestä. Palautuspolitiikkamme mukaan sinun pitäisi palauttaa tuote takaisin meille ensin, kun saamme sen ja varmistamme, ettei siinä ole mitään ihmisen aiheuttama vahinkoa, hyvitämme sen miinustaen ostoskulut. Niin se toimii, toivottavasti ymmärrät.
Palautusosoitteemme on Foshanissa, Kiinassa. Palautuksen aika- ja rahtikustannukset ovat hyvin suuret. Niinpä olemme valmiita tarjoamaan 10 prosentin hyvitystä tuotteen hinnasta. Voit pitää sen [pöydän], voit yrittää myydä sen eBayssa tai antaa sen ystäville tai perheenjäsenille. Toivottavasti harkitset tuotteen pitämistä."
Hardgrave kertoo selvittäneensä, paljonko tuotteen lähettäminen Kiinaan maksaisi.
– Sen sanottiin makasvan 800 dollaria.
800 Australian dollaria on noin 490 euroa. Ottaen huomioon, että se on yli tuplat tuotteen hinnasta, Hardgrave jäi ilman vaihtoehtoja.
– Kai minä sitten olen jumissa sen kanssa.
Lue myös: Stephenin ohjeet olivat hyvin yksinkertaiset – kakkutilaus meni silti hulvattomalla tavalla päin mäntyä
"Lue aina tuotteen yksityiskohdat"
Hardgraven videota on katsottu yli 263 000 kertaa ja kommentoijilla oli sanansa sanottavanaan.
– Ystäväni teki saman jutun, nauroi eräs.
– Ollaksemme reiluja, se on kahvipöytä. Siihen mahtuu yksi kahvi. Sinun selvästikin piti tilata kahvien pöytä, viisasteli yksi kommentoija.
– Anteeksi, ei pitäisi nauraa. *juustolauta jaloilla*, naureskeli eräs.
Moni huomautti, että naisen olisi pitänyt tarkistaa tilaamansa tuotteen mitat. Verkkokaupassa kaikki kuvat tuotteesta olivat saman kokoisesta pöydästä, mutta tilattaessa koosta tosiaan on eri vaihtoehtoja. Verkkokauppa ei kuitenkaan vedonnut tähän sähköpostissaan.
– Lue aina tuotteen yksityiskohdat, erityisesti mitat! Et voi syyttää kauppaa enää tilauksen jälkeen. Ole fiksu kuluttaja, kehotti eräs.
– Isompi koko, jonka halusit, oli 1200 dollaria nettisivuilla, huomautti toinen.
Kommentoijat muistuttivat, että vastaavien tilanteiden varalta on hyvä maksaa verkko-ostokset luottokortilla tai PayPalilla, jolloin mahdollisuus saada rahat takaisin on huomattavasti parempi.
Lue myös: Nainen luuli tilanneensa netistä upean tuolin edullisesti – tässä syy, miksi tuotetiedot pitäisi lukea tarkkaan
Lue myös: Kuluttaja-asiamies kaipaa korjausta verkkokauppojen vitsaukseen – myyjät peruneet tilauksia lainvastaisin perustein: "Kuluttajalle kohtuutonta"
Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!
Lähde: Kidspot