Bidenit kertovat rukoilevansa prinsessa Catherinen toipumisen puolesta

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Prinsessa Catherine kertoi diagnoosista perjantaina videolausunnossa, joka on julkaistu Kensingtonin palatsin virallisilla sosiaalisen median tileillä.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden sanoo rukoilevansa syöpää sairastavan Walesin prinsessa Catherinen täyden toipumisen puolesta.

Biden kertoi viestipalvelu X:ssä, että hän ja hänen puolisonsa Jill Biden liittyvät niiden miljoonien ihmisten joukkoon, jotka rukoilevat prinsessan paranemisen puolesta.

Catherine kertoi diagnoosista perjantaina videolausunnossa, joka on julkaistu Kensingtonin palatsin virallisilla sosiaalisen median tileillä. Britannian kruununprinssi Williamin puoliso Catherine oli aiemmin tänä vuonna mittavassa vatsan alueen leikkauksessa.

Syöpä havaittiin leikkauksen jälkeisissä tutkimuksissa. Catherine sanoo diagnoosin olleen "valtava shokki".

Prinsessa oli ehtinyt olla pitkään poissa parrasvaloista, mikä ruokki spekulaatioita ja jopa salaliittoteorioita.

Tarkempia yksityiskohtia Catherinen syövästä ei ole kerrottu, mutta palatsi kertoo olevansa luottavainen prinsessan täydestä toipumisesta.

42-vuotias prinsessa kertoo olevansa ehkäisevän kemoterapian alkuvaiheessa. Hän lisäsi voivansa hyvin, vahvistuvansa koko ajan ja keskittyvänsä asioihin jotka auttavat häntä parantumaan.

Lue myös:

    Uusimmat