Chilen MM-rallissa hämmentävä hetki – eläinkevennys sotki pasmat

Koirako siellä viiletti? Reitillä liikehti eläin, kun Thierry Neuville oli lähdössä pätkälle 0:52
Katso: Koira sotki pasmat – MTV Urheilun selostamo äityi lennokkaaseen sanailuun Chilen MM-rallin kuudennen erikoiskokeen alkaessa.

Juuri ennen Chilen MM-rallin perjantain päättänyttä erikoiskoetta reitille juoksi koira.

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.
Pe: EK:t 1–6 klo 14.20 alkaen
La: EK:t 7–12 klo 14.50 alkaen
Su: EK 13–16 klo 14.15 alkaen

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

MM-sarjaa johtava Hyundain Thierry Neuville oli lähdössä perjantain päättäneelle kuudennelle erikoiskokeelle, San Rosendo 2 -pätkälle, kun kuviin ilmestyi tiellä viilettänyt koira.

Eläin aiheutti hämmennystä ja johti MTV Urheilun selostamossa lennokkaaseen sanailuun. Onneksi vaaratilannetta ei syntynyt; toisinaan ralleissa on nähty ikäviä osumiakin eläinkunnan kanssa.

Katso ylälaidan videolta, miten episodi eteni.

Hyundain Ott Tänak johtaa Chilen osakilpailua perjantain jälkeen 0,4 sekunnin erolla ennen Toyotan Elfyn Evansia. Toyotan suomalaiset Kalle Rovanperä (+7,1) ja Sami Pajari (+9,3) ovat pienen rauon päässä sijoilla kolme ja neljä. Rengasrikonkin perjantain aikana kokenut Hyundain Esapekka Lappi pitää hallussaan seitsemättä sijaa, 36,1 sekuntia kärjestä.