Columbus Blue Jacketsia kohtasi jälleen suuri suru – edellisestä tragediasta vain kolme vuotta

Jääkiekkomaailma suree myöhään torstaina kuollutta Columbus Blue Jacketsin hyökkääjää Johnny Gaudreauta. Blue Jackets kohtasi traagisen menetyksen myös kolme vuotta sitten, kun maalivahti Matiss Kivlenieks kuoli ilotuliteonnettomuudessa.

Gaudreau kuoli torstai-iltana paikallista aikaa Salemissa New Jerseyssä, kun hän jäi veljensä Matthewn kanssa auton yliajamaksi. Paikallisen poliisin mukaan 43-vuotias mies oli lähtenyt Jeepillään ohittamaan hitaampaa autoa, jolloin hän törmäsi pyörillä liikkuneisiin veljeksiin. Johnny Gaudreau, 31, ja Matthew Gaudreau, 29, menehtyivät onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Autoa kuljettaneen miehen epäillään olleen humalassa.

Columbus Blue Jackets kertoi tragediasta perjantaina iltapäivällä Suomen aikaa.

– Blue Jacketsin jäsenet ovat sokissa ja murtuneita tästä uskomattomasta tragediasta. Johnny ei ollut ainoastaan loistava jääkiekkoilija, vaan erityisesti rakastava aviomies, isä, poika, veli ja ystävä, Blue Jacketsin tiedotteessa muotoiltiin. 

– Johnny pelasi peliä suurella ilolla, minkä kaikki katsojat tunsivat. 

Blue Jacketsin organisaatiolle tragedia on jo toinen muutaman vuoden aikana. Seura kohtasi traagisen menetyksen myös kolme vuotta sitten, kun latvialainen maalivahti Matiss Kivlenieks kuoli heinäkuussa 2021. Kivlenieks kuoli ilotuliteonnettomuudessa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän juhlinnan yhteydessä Detroitissa. Kivlenieks oli kuollessaan 24-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat