NHL-pomolta sydäntäsärkevä tiedote Johnny Gaudreausta – "Hän kertoi usein tarinan siitä..."

Muun muassa NHL-seura Columbus Blue Jackets ja NHL:n komissaari Gary Bettman ovat ottaneet osaa tähtipelaaja Johnny Gaudreaun ja tämän veljen kuolemaan.

Blue Jackets tiedotti Gaudreaun ja tämän Matthew-veljen poismenosta paikallista aikaa perjantaiaamuna. Paikallisen poliisin vahvistaman tiedon mukaan pyörällä liikkuneet Gaudreaut jäivät kuolettavasti auton alle torstai-iltana New Jerseyn osavaltiossa. 

– Blue Jacketsin jäsenet ovat sokissa ja murtuneita tästä uskomattomasta tragediasta. Johnny ei ollut ainoastaan loistava jääkiekkoilija, vaan erityisesti rakastava aviomies, isä, poika, veli ja ystävä, Blue Jacketsin tiedotteessa muotoillaan. 

– Johnny pelasi peliä suurella ilolla, minkä kaikki katsojat tunsivat. 

Myös NHL:n komissaari Gary Bettman järkyttyi tähtipelaajan kuolemasta. Hän jakoi Gaudreausta sydämellisen tarinan. 

– Gaudreau kertoi usein tarinan siitä, kuinka hänen isänsä opetti hänet luistelemaan lapsena kotiosavaltiossaan New Jerseyssä. Hän kantoi tuota nuorekasta intohimoa mukanaan läpi 11-vuotisen NHL-uransa, Bettman kirjoitti tiedotteessaan.  

– Hän tuotti unohtumattomia muistoja jäällä ja sen ulkopuolella. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Myös Yhdysvaltojen jääkiekkoliitto on reagoinut suru-uutiseen

– Sanat eivät riitä kertomaan siitä surusta, jota jääkiekkoyhteisö tuntee tänään. 

Gaudreaun Matthew-veli, 29, pelasi myös jääkiekkoa, viimeksi ECHL:ssä kaudella 2021-2022. Hänellä oli pelikokemusta myös muun muassa yliopistosarja NCAA:sta sekä AHL:stä.  

Lue myös:

    Uusimmat