Connor McDavidilta härkämäinen paluu – vastustajat pujottelukeppeinä

Connor McDavid voitti pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon – yleisö buuaa 1:41
Connor McDavid voitti kesällä pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon – yleisö buuasi

Edmonton Oilersin supertähtikapteeni Connor McDavid lähestyy huippuvirettään jo vauhdilla, vaikka Calgary Flames voittikin Oilersin McDavidin harjoituskauden ensimmäisessä ottelussa maalein 6–3.

Oilers pelasi kolmannessä erässä ylivoimalla, kun McDavid lähestyi vauhdilla myös Calgaryn maalia – tavaramerkkinsä mukaisesti. 

Leon Draisaitl pudotti keskialueella kiekon omalla sinisellä vauhtia kelanneelle aisaparilleen McDavidille, joka pujotteli seuraavassa hetkessä Flames-puolustajien välistä muitta mutkitta.

Performanssi on nähty viime vuosina taajaan yhtä lailla runkosarjan panoksellisissa otteluissa. 3–6-kavennuksella harjoituskaudella ei ole merkitystä mihinkään suuntaan, mutta karmean finaalipettymyksen kesällä kokeneen Edmonton-keulakuvan kone vaikuttaa joka tapauksessa olevan jälleen käynnistymässä.

– Tuntui siltä, että jalkani alkoivat toimia pelin edetessä paremmin ja paremmin. Enemmänkin kyse on kamppailuista ja vääntämisestä, joihin ei ole hetkeen tottunut, McDavid sanoi ottelun jälkeen toimittajille.

Edmonton pelaa vielä viisi harjoitusottelua ennen kuin se aloittaa kautensa 10. lokakuuta Winnipeg Jetsiä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat