Corey Perry passitettiin ulos – NHL-tähdestä vakava viesti julki

Chicago Blackhawks on asettanut jääkiekkotähti Corey Perryn siirtolistalle. NHL-seuran mukaan kanadalainen konkarihyökkääjä on toiminut tavalla, jota on mahdoton hyväksyä.

Siirtolistalle Perryn, 38, asettaneen Blackhawksin päämääränä on purkaa hyökkääjänsä sopimus. Se kertoo ytimekkäässä tiedotteessaan, että Perryn toiminta on rikkonut pelaajasopimusta ja seuran sisäisiä käytäntöjä, joiden on tarkoitus taata ammattimainen ja turvallinen työympäristö.

Blackhawks ei yksilöi, mihin Perryn tekoihin se näillä sanoillaan viittaa.

Perry siirrettiin viime viikolla jo sivuun Blackhawksin pelaavasta kokoonpanosta, eikä hän ole sen jälkeen enää osallistunut seuran toimintaan. Perrystä on sen sijaan levinnyt villejä huhuja.

Perry siirtyi kesällä Chicagoon yksivuotisella ja neljän miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Hän on koonnut Blackhawksissa 16 ottelussa tehopisteet 4+5=9.

Perry on voittanut pitkällä urallaan Stanley Cupin, kaksi olympiakultaa, maailmanmestaruuden ja World Cupin. Kaudella 2010–11 Perry voitti NHL:n maalipörssin 50 osumalla ja hänet palkittiin runkosarjan arvokkaimman pelaajan Hart Trophylla.

Lue myös:

    Uusimmat