Kohu Corey Perryn ympärillä käy tulikuumana – NHL-pomo kommentoi villejä huhuja: "Suoraan sanoen vastenmielistä"

Corey Perry sai lähtöpassit Chicagosta, kun seura tiedotti, että pelaaja on toiminut "hyväksymättömällä tavalla". Villit huhut miehen tekosista jylläävät sosiaalisessa mediassa, mutta mitä todella tapahtui? 

Blackhawksin General Manager Kyle Davidson piti Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä tiedotustilaisuuden Corey Perryyn liittyen.

– Viime viikolla saimme tietoomme, että Corey Perry on mahdollisesti käyttäytynyt sopimattomasti. Otimme hänet välittömästi sivuun joukkueesta ja aloitimme sisäisen tutkinnan. Tutkinnan seurauksena päätimme purkaa hänen sopimuksensa, Davidson sanoi tiedotustilaisuudessa.

–Koska kyseessä on henkilökohtainen asia, en voi kertoa yksityiskohtia, jotka liittyvät löydöksiin.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt villejä huhuja päivien ajan, että Perryllä olisi ollut suhde Chicagon supertähti Connor Bedardin äidin kanssa. Davidson viittasi huhuihin epäsuorasti.

– Haluan painottaa, että asia ei koske pelaajia tai heidän perheitään. Kaikki, mikä vihjaa muuta, on täysin väärää ja suoraan sanoen vastenmielistä.

Davidsonilta kysyttiin, liittyykö asiaan rikosta.

– Tämä oli työpaikka-asia.

GM:ltä kysyttiin myös, tapahtuiko Perryn sopimuksen purkuun johtanut tapaus Columbuksessa.

– Voin sanoa, että saimme tietää asiasta, kun olimme Columbuksessa.

Voit katsoa Davidsonin tiedotustilaisuuden tästä linkistä.

Blackhawks julkaisi jo aiemmin eilen illalla ytimekkään tiedotteen, jossa se kertoo, että Perryn sopimus on tarkoitus purkaa välittömästi.

Perry siirtyi kesällä Chicagoon yksivuotisella ja neljän miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Hän on koonnut Blackhawksissa 16 ottelussa tehopisteet 4+5=9.

Perry on voittanut pitkällä urallaan Stanley Cupin, kaksi olympiakultaa, maailmanmestaruuden ja World Cupin. Kaudella 2010–11 Perry voitti NHL:n maalipörssin 50 osumalla ja hänet palkittiin runkosarjan arvokkaimman pelaajan Hart Trophylla.

Lue myös:

    Uusimmat