Daniel Ståhlilta hupaisa lipsahdus haastattelussa – selostamosta napakka kuitti

Daniel Ståhl lähetti terveiset MTV Urheilun selostamoon – Tommi Evilän etunimen kanssa lipsahdus 1:25
Katso videolta Daniel Ståhlin lipsautus sekä selostamon kuittaus.

Ruotsin kiekkotähdeltä Daniel Ståhlilta kuultiin lipsahdus MTV Urheilun haastattelussa Timanttiliigan finaalikilpailun yhteydessä perjantaina, kun hän lähetti terveisiä selostamoon Antero Mertarannalle ja Tommi Evilälle.

Katso pääkuvan videolta Ståhlin lipsautus sekä selostamon kuittaus.

Brysselissä heitetyn kiekkokilpailun ykkönen oli kisaennätyksen ja maanosan ennätyksen heittänyt Australian Matthew Denny, jonka kiekko kaarsi lukemiin 69,96. Kilpailun kakkonen oli Liettuan Mykolas Alekna tuloksella 68,86 ja kolmas Itävallan Lukas Weisshaidinger 66,52 metrin heitolla. Ruotsin Ståhlin oli tyytyminen nelostilaan tuoksella 66,26.

– En niin tyytyväinen ole, mutta yritin parhaani ja nyt oli viimeinen kisa. Paperilla suoritukseni oli hyvä ja neljäs sija on ihan ok, Ståhl summasi kilpailun jälkeen.

Ståhl totesi haastattelussa, että kausi on ollut vuoristorataa. Hän oli kuitenkin tyytyväinen Timanttiliigan finaalin neljänteen tilaan sekä Ruotsi-ottelussa, jossa tuli voitto tuli kauden parhaalla tuloksella 69,03. Ståhl lähetti lopuksi MTV Urheilun selostamoon omat terveisensä, jotka eivät menneet ihan nappiin. Tämä nauratutti kisatapahtumia tulkinneita Mertarantaa ja Evilää. He antoivat oman kuittinsa ruotsalaistähdelle.

Kaksinkertainen maailmanmestari ja kertaalleen olympiakultaa juhlinut Ståhl jäi tällä kaudella ilman arvokisamitalia. Rooman EM-kilpailussa sijoitus oli neljäs ja Pariisin olympialaisissa seitsemäs. Ståhl puolustaa ensi vuonna Tokiossa viimevuotista MM-kultaansa.