Jäätävää tunarointia – kameramies sekoili pahasti Timanttiliigassa

Uskomatonta tunarointia! Kameramies sekoili vaarallisesti Timanttiliigassa 0:24
Uskomatonta tunarointia! Kameramies sekoili vaarallisesti Timanttiliigassa

Kenian Beatrice Chebet teki loistavan juoksun Timanttiliigan finaalissa lauantaina naisten 5 000 metrillä. Kilpailu piti sisällään kuitenkin erikoisen välikohtauksen noin kilometri ennen maalia.

Chebet pinkoi kilpailussa kisaennätyksen aikaan 14.09,52. Hän jäi juoksemastaan maailman kärkiajasta vain kolme kymmenystä.

Chebetille jää jossiteltavaa. Kauden kärkiaika olisi ehkä ollut näpeissä ilman kilpailun aikana tapahtunutta tilannetta.

Brysselin illassa viidentonnin kisaa oli jäljellä reilu kilometri, kun kisaa johtanut Chebet paineli kaarteeseen. Samassa hetkessä miesten korkeushyppykisaa seurannut tv-kuvaaja asteli radalle.

Kuvaajan sekoilu oli pilata loistojuoksun! Katso yhteentörmäys pääkuvan videolta!

Seurasi väistämätön yhteentörmäys. Chebet pamautti kamerahenkilöä päin. Tv-työntekijän kamera lensi kaaressa juoksuradan pintaan.

– Hän ei nähnyt minua. Tunsin pientä kipua, mutta päätin jatkaa kisaa, Chebet kommentoi NRK:lle.

Chebet sai siis kuvaajan tunaroinnista huolimatta jatkettua kilpailua ja juoksi vielä hurjan ajan. Tv-työntekijä ehti kerätä tavaransa radalta vain täpärästi ennen seuraavaa juoksijaa.

24-vuotiaan kenialaisen kausi oli kaikkiaan napakymppi. Hän voitti Pariisissa olympiakultaa 5 000 metrillä ja 10 000 metrillä.