Dopingkäry Pariisissa! Konkaritähti antoi positiivisen näytteen – "Hyväksyn seuraukset"

Dominikaanisen Tasavallan naisten lentopallomaajoukkueen konkaripelaaja Lisvel Eve Mejia on antanut positiivisen dopingnäytteen, uutisoi Listin Diario.

Lehden mukaan Mejian dopingnäytteestä on löytynyt kielletyksi aineeksi listattua furosemidia. Mejia on myöntänyt joukkuetovereilleen käyttäneensä epähuomiossa ainetta sisältänyttä lääkettä.

– Tämä on todella valitettava tapaus. Minulla on paha mieli ja olen pettynyt itseeni. Oli huolimatonta, etten tehnyt tutkimusta ennen kuin käytin lääkitystä nestetasapainoani hoitamiseen, Mejia sanoo Listin Diarion mukaan.

– Tarkoituksenani ei koskaan ollut käyttää tätä ainetta fyysisen suorituskykyni parantamiseen. Tiedän, että sitä on vaikea todistaa, mutta kannan vastuuni ja hyväksyn nöyrästi seuraukset, jotka viranomaiset haluavat minulle määrätä, Mejia vakuuttaa.

Mejia jättää Dominikaanisen Tasavallan olympiajoukkueen välittömästi ja hänen paikkansa joukkueessa ottaa Geraldine Gonzalez.

Dominikaaninen Tasavalta aloittaa lentopallourakkansa sunnuntaina ottelulla Italiaa vastaan.

32-vuotias Mejia edusti Dominikaanista Tasavaltaa vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa ja vuoden 2020 Tokion olympialaisissa.

Lue myös:

    Uusimmat