Edesmenneen Chester Benningtonin äiti tuntee olonsa petetyksi Linkin Parkin paluun jälkeen

Linkin Parkin edesmenneen laulajan Chester Benningtonin äiti Susan Eubanks ei ole tyytyväinen yhtyeen uuden laulajan julkistukseen.

Linkin Parkin paluusta uutisoitiin syyskuun alussa, kun yhtyeen riveihin liittyi Dead Sara -yhtyeestä tuttu, uusi laulaja Emily Armstrong. Yhtyeen rumpaliksi hyppäsi samassa vauhdissa Colin Brittain

Linkin Parkin aiempi laulaja Chester Bennington  teki itsemurhan 41-vuotiaana 20. heinäkuuta vuonna 2017. Yhtye esiintyi edelliskerran julkisesti yhdessä Benningtonin muistokonsertissa syksyllä 2017.

Benningtonin äiti Susan Eubanks on uuden laulajajulkistuksen myötä kertonut Rolling Stonelle tuntevansa olonsa petetyksi, kun suuresta uutisesta ei ilmoitettu hänelle. Eubanksin mukaan bändi ”yrittää kovasti pyyhkiä menneisyyden pois”.

Hän sanoi, että hänen poikansa bänditoverit olivat vakuuttaneet hänelle, että he ilmoittaisivat hänelle, jos he aikovat jatkaa uudella kokoonpanolla. 

– Tunnen itseni petetyksi. He sanoivat minulle, että jos he aikovat tehdä jotain, he kertoisivat minulle. He eivät kertoneet minulle, ja he luultavasti tiesivät, että en olisi kovin iloinen. Olen hyvin järkyttynyt siitä, Eubanks kertoi tuntemuksistaan.

Eubanks kertoi kuulleensa yhtyeen paluusta Googlen kautta. Hän ei usko, että maailmassa on ketään, jolla olisi samanlainen ääni kuin hänen pojallaan. 

– Ja kun kuulin sen, oloni tuntui niin vastenmieliseltä, kun he yrittävät tehdä juuri sitä, mitä Chester teki, mutta eivät onnistu siinä, Eubanks kommentoi naissolistin ottamista osaksi Linkin Parkia.

Linkin Park yhdistyi uudelleen uutta albumia ja kiertuetta varten. 

– Viime kädessä on bändin, ei Benningtonin perheen, käsissä, kuka heidän mielestään palvelee parhaiten heidän musiikkiaan jatkossa, puhumattakaan siitä, kenen kanssa he jakaisivat kiertuebussin mieluiten vuosien ajan, Beaumont kirjoitti kritiikissään.

– Arvostelut Armstrongin esiintymisistä bändin kanssa ovat tähän mennessä ylistäneet häntä jännittävänä ja inspiroituneena Benningtonin seuraajana, ei niinkään Benningtonin korvaajana. Mutta ellei näihin perusteltuihin kritiikkeihin puututa nopeasti ja kattavasti, Linkin Parkin comeback saattaa olla tuomittu heti alkuunsa ja vaarassa jämähtää yleisen mielipiteen juoksuhiekkaan, Beaumont jatkoi. 

Linkin Park -yhtyeen nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat uusien jäsenten lisäksi Mike Shinoda, Brad Delson, David "Phoenix" Farrellja Joe Hahn.

Lue myös:

    Uusimmat