"Elämäni karmein lento" – kuva: jättimäisille voimamiehille kävi ohraisesti

Lennoilla voi tulla ahtaat paikat, vaikkei penkkirivillä istuisikaan huomattavasti tavallista kookkaampia henkilöitä. Jokainen voi kuvitella, millainen tilanne on, kun vierekkäin lyödään kaksi järkälemäistä voimamiestä.

Maailman vahvin mies -kilpailun vuoden 2017 voittaja Eddie Hall nosti Facebookissa kuvan kera esiin lentonsa, jolla hänet oli laitettu istumaan vierekkäin Brian Shaw'n kanssa. Shaw on voittanut urallaan Maailman vahvin mies -kilpailun neljästi.

189-senttisen englantilaisen voimamiehen Hallin paino on huidellut paikoin lähellä 200 kiloa. 203-senttinen yhdysvaltalaissuuruus Shaw on painanut enimmillään jopa yli 200 kiloa.

– Elämäni karmein lento, Hall kirjoitti. 

Kummallekaan yhden istumapaikan tila ei ole riittää. Ladonoviharteiset karjut oljentelevat ahtaasti kylki kyljessä. Hall istuu otoksessa käytäväpaikalla, käytävälle päin kallellaan.

"Vaihtaisitko sinä paikkoja toisen meistä kanssa?"

Hall kirjoitti vuonna 2019 Instagramissa, että lähtöselvityksen naiset olivat laittaneet hänet ja Shaw'n vierekkäin lennolle Lontoosta Skotlantiin, eikä kukaan suostunut vaihtamaan heidän kanssaan paikkoja.

– Vaihtaisitko sinä paikkoja toisen meistä kanssa? En minäkään, Hall rustaili vedet silmissä nauravan emojin kera ja kiskaisi perään aihetunnisteen #fuckmylife.

Lue myös:

    Uusimmat