Ensitreffit alttarilla -jaksossa vaihdetaan ensimmäiset ääniviestit: "Antoi yllättävän vahvan reaktion"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Jenni ja Jyrki vaihtavat ääniviestit ennen vihkimistä 2:02
Katso videolta, millaiset ääniviestit Jenni ja Jyrki toisiltaan saavat.

Uuden Ensitreffit alttarilla -kauden ensimmäisessä jaksossa pian avioliiton satamaan astuvat Jenni, 30, ja Jyrki, 39, lähettävät toisilleen ääniviestit ennen kuin heidät vihitään. Etenkin Jennissä viesti saa aikaan yllättävän vahvan reaktion. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kauden ensimmäisessä jaksossa Jenni, 30, ja Jyrki, 39, astelevat avioliiton satamaan. Uuden käytännön mukaan parit saavat ennen vihkimistä toisiltaan ääniviestit. 

– Kiva, jos on sellainen Vin Diesel, möreä ääni, kun on itsekin tämmöinen Cheek välillä, varsinkin aamuisin, Jenni sanoo jaksossa nauraen. 

Jyrkille ääniviestin lähetys tulee yllätyksenä. 

– Siinä tuli sanottua, mitä oli päällimmäisenä mielessä. Toivottavasti oli hyvä ääniviesti sinne toiseen suuntaan, Jyrki toteaa jaksossa. 

– Tuo viesti antoi itselle yllättävän vahvan reaktion, Jenni sanoo kuunneltuaan Jyrkin lähettämän ääniviestin.

Katso videolta, millaiset ääniviestit Jenni ja Jyrki toisiltaan saavat.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat