Ensitreffit alttarilla -Jyrkin bestman yllättyi kuullessaan ystävänsä avioitumisesta: "Se on näyttänyt niin mahdottomalta"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Jenni ja Jyrki vaihtavat ääniviestit ennen vihkimistä 2:02
Katso myös: Tällaiset ääniviestit Jenni ja Jyrki saavat toisiltaan hääpäivän aamuna

Jyrkin bestman Juuso kertoi MTV Uutisille ajatuksiaan ystävänsä avioitumisesta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella toisilleen ennestään tuntemattomat Jenni  ja Jyrki sanoivat toisilleen tahdon Hirvihaaran Kartanossa Mäntsälässä.

MTV Uutiset oli paikalla seuraamassa parin suurta päivää. Jyrkin bestman Juuso kertoi vihkimistilaisuuden jälkeen MTV Uutisille yllättyneensä kuullessaan, että Jyrki on hänen lähipiiristään seuraava, joka menee naimisiin.

– Se on näyttänyt niin mahdottomalta yhtälöltä, hän nauroi.

– Mutta hän päätti katsoa tämän kortin nyt loppuun asti, kun hänelle kerran kumppani löytyi. Vaikuttaa, että asiantuntijat ovat todella tehneet hyvää työtä, hän jatkoi.

Juuson mukaan Jyrkin matka kohti hääpäivää ja avioitumista oli ollut rauhallinen, ja mies suhtautui tilanteeseen tyynesti. Juuso kuuli Jyrkin mainitsevan jännityksen ensi kertaa vasta hääpäivän aamuna.

– Hän on suhtautunut tähän koko prosessiin rauhallisesti ja luottavaisin mielin, hän sanoi.

Juuso toivoo Jyrkin ja Jennin matkan varrelle paljon onnea sekä rakkautta. 

– Tästä se tutustuminen vasta alkaa, mutta ensivaikutelmat ovat todella hyvät. Toivotaan, että tästä kehkeytyy pitkäaikainen suhde.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittaja Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat