Ensitreffit-Annan ja Hain liitto kriisissä jo häämatkalla – Töllötuomarit: "Hän on niin negatiivisuuden kehässä"

Töllötuomarit analysoivat Ensitreffit-Annan ja Hain haastavia välejä: ”Hän on niin negatiivisuuden kehässä” 3:26
Töllötuomareilta tiukka analyysi Annan ja Hain haastavista väleistä.

Töllötuomarit puivat Ensitreffit-Annan ja Hain haastavia välejä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ensinäkemältä naimisiin menneet Anna ja Hai ovat sarjan neljännessä jaksossa muiden parien tapaan häämatkalla. Romantiikka on kuitenkin kaukana, sillä Anna pahoittaa mielensä Hai kommenteista. Tilannetta ei televisiossa näytetty, mutta Anna tilittää asiasta yksin kameralle. 

– Hän on kommentoinut ulkonäköäni jotenkin vähän ikävällä tavalla. Antoi ymmärtää, että minulla on aika paljon meikkiä ja olen aika laittautunut, mitkä ovat itselleni todella tärkeitä juttuja, Anna kertoo. 

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula katsovat uusimmassa jaksossa kohtauksen Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta, kun Anna ja Hai puivat välejään. Tuore aviopari sopii, etteivät he jaa toisilleen kehuja. 

– Tuli ehkä juuri sellainen, etten enää uskalla kommentoida mitään. Olisin halunnut sanoa, että näytät nätiltä, mutta en uskaltanut sanoa sitä, Hai kertoo Annalle jaksossa.

– Ehkä onkin hyvä pitää tauko, että kumpikaan ei sano toisesta mitään ulkonäöllistä kommenttia, Anna vastaa.

Töllötuomarit kummastelevat parin haastavia välejä.

– Ohhoh, nyt tässä on todella kinkkinen tilanne. Hai ei uskalla antaa mitään kehuja tuoreelle morsiamelleen ja tuore morsian ehkä vetää vääriä johtopäätöksiä koko ajan, mitä Hai sanoo, Lintunen aloittaa

– Tämä on ihan mahdoton. Mitä tahansa Hai sanoo, Anna tulkitsee sen jotenkin, että Hai arvostelee häntä. Täällä on nähty jo monta erilaista episodia ja meillä oli vaikeuksia päättää, mikä pätkä me Töllötuomareihin otetaan, Utula kertoo.

Töllötuomarit näkevät selkeän ongelman parin välillä.

– Anna jää jumittaan näihin ongelmiin. Hän ottaa ne liian vakavasti ja henkilökohtaisesti. Tässä ei ole mitään ulospääsyä. Hän on niin negatiivisuuden kehässä, että kaikki mitä toinen tekeekin, vaikka hän yrittäisi hyvällä, se tulkitaan negatiivisesti, Utula sanoo.

– Mistä asioista he puhuvat tulevaisuudessa, se kiinnostaa. Vai onko heillä tulevaisuutta, Lintunen jatkaa. 

Katso koko analyysi yllä olevalta videolta. 

Töllötuomarit puivat uusimmassa jaksossa Unelmahäät-sarjassa, Selviytyjiä sekä tekevät paljastuksia Farmi-ohjelmasta:

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin alkaen 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat