Ensitreffit-parien yhteiselo ahdistaa Töllötuomareita – "En pysty enää katsomaan"

Ensitreffit-parien yhteiselo ahdistaa Töllötuomareita - "En pysty enää katsomaan" 7:20
Töllötuomarit pohtivat, miksi Ensitreffit alttarilla -pariskunnat ovat ajautuneet niin ankeaan tilanteeseen. Missä on vika?

Ensitreffit alttarilla -kauden kaksi paria ovat niin epäsopivat toisilleen, että Töllötuomareiden tekee jo pahaa katsoa osallistujien ahdistusta. Tästä herää kysymys: miksi nämä ihmiset ovat edes yhdessä?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Annan ja Hain sekä Tainan ja Matin tilanne on niin raastava ja epätoivoinen, että MTV:n toimittajakaksikko Katri Utula ja Katja Lintunen ovat jo itsekin ahdistuneita.

– En pysty enää katsomaan tätä, Utula ilmoittaa uusimmassa Töllötuomarit-jaksossa.

Töllötuomareissa keskustellaan muun muassa Annan ja Hain kommunikointi-ongelmista, joka ilmeni erityisen hyvin esimerkiksi Annan opettajataustasta keskusteltaessa.

Töllötuomareilla on hieman eri näkemykset siitä, kumman toiminnassa olisi enemmän parannettavaa.

– Jos tolla tavalla töksäyttää, niin ei ihme, jos toinen hermostuu, Lintunen toteaa Hain kommenteista.

– Annan kehonkielestä näki, ettei hän pystynyt ottamaan Hain kommentteja vastaan. Pelkäsin, että Anna suuttuu ja lähtee kävelemään pois, Utula jatkaa.

Parin kommunikointihaasteet aiheuttavat paljon keskustelua, sillä kummallakin osapuolella on omat ongelmansa.

Lisäksi keskustelua herättävät Taina ja Matti, sillä Tainaa ahdistaa ihan kaikki.

Mitä mieltä Töllötuomarit ovat siitä, että Matti kutsui itseään kylmäksi ihmiseksi? Katso yllä olevalta videolta Töllötuomareiden mietteet Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreista suhdekiemuroista.

Katso koko Töllötuomarit-jakso MTV Katsomosta tai tästä:

Jaksossa keskustellaan myös maajussi-Samulin oudoista puhelintreffeistä ja Amazing Race Suomi -ohjelman kilpailuhenkisistä osallistujista.

Töllötuomarit-sarjassa käydään läpi tv-ohjelmia ja viihdealan ilmiöitä. Jaksot julkaistaan tiistaisin MTV Katsomossa.

Ensitreffeillä-vodcastissa puidaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreimmat käänteet. Jaksot julkaistaan tiistaisin MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat