Erling Haalandilta mieletön temppu Mestarien liigassa – Kaan Kairinen koki rajun selkäsaunan

Erling Haaland katkaisi kuivan putkensa – eleetön tuuletus uskomattoman viimeistelyn jälkeen 1:33
Katso: Erling Haalandilta mieletön viimeistely – perään huvittava tuuletus.

Manchester City isännöi keskiviikkoiltana suomalaistähti Kaan Kairisen edustamaa Sparta Prahaa. Kairinen oli onnistunut kahdessa aiemmassa Mestarien liigan ottelussa maalinteossa, mutta tällä kertaa juhlanaiheet jäivät vähiin Manchester Cityn vieraana. Englantilaisjätti voitti pelin peräti 5–0.

Man City aloitti räväkästi ja meni johtoon vain muutaman minuutin pelin jälkeen, kun Phil Foden pyssytti pallon rangaistusalueen reunalta tarkasti sisään.

Man Citylle unelma-alku – Phil Foden täräytti Kaan Kairisen nenän edestä 1:12
Man Citylle unelma-alku – Phil Foden täräytti Kaan Kairisen nenän edestä 1–0:aan.

Toisella puoliajalla Man City jatkoi odotetusti kuskin paikalla. Nathan Aké luuli jo tuplanneensa isäntien johdon kulmapotkun jälkitilanteesta, mutta osuma hylättiin käsivirheen jälkeen.

Hetkeä myöhemmin nähtiin kuitenkin yksi Mestarien liiga -kauden upeimmista maaleista.

Man Cityn maalitykki Erling Haaland nousi yläilmoihin ja ohjasi Savinhon keskityksen sisään akrobaattisella viimeistelyllä. Myös norjalaistähden jäinen tuuletus oli aivan omaa luokkaansa.

Katso Haalandin upea maali ylälaidan videolta.

Spartan selkäranka katkesi tunnin kohdalla tulleen 2–0-maalin johdosta, eikä City jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä.

Kapteenninauhaa kantanut John Stones puski pelin pian 3–0:aan Matheus Nunesin keskityksestä, minkä jälkeen oli taas Haalandin vuoro iskeä. Spartan puolustus lyyhistyi supertähden edessä, kun hän läväytti 4–0-lukemat taululle.

Erling Haaland hurjana! Sparta-puolustus lyyhistyi norjalaistähden edessä 1:23
Erling Haaland iski illan toisen maalinsa – Spartan pelaajat jäivät keräilemään itseään.

Haaland otettiin vaihtoon toisen maalinsa jälkeen, mutta City jatkoi hurjasteluaan. Matheus Nunes hankki pelin 88. minuutilla rangaistuspotkun ja ampui sen itse voimalla sisään. Kairinen otettiin sen jälkeen myös vaihtoon.

Manchester City voitti pelin lopulta 5–0-lukemin. Spartalle tappio oli sen ensimmäinen Mestarien liigassa tällä kaudella. Pep Guardiolan miehistö on puolestaan voittanut kaksi ja pelannut yhden tasan.