Nöyryytys! Barcelona murskasi Bayernin – brassitähdeltä häikäisevä hattutemppu

Hattutemppu! Raphinha tylyttää Bayern Müncheniä aivan huolella 1:51
Katso: Hattutemppu! Raphinha tylytti Bayern Müncheniä toden teolla.

FC Barcelona teki selvää jälkeä Bayern Münchenistä keskiviikkoillan odotetussa huippukamppailussa, kun Hansi Flick johdatti suojattinsa musertavaan 4–1-voittoon entistä seuraansa vastaan.

Barcelona sai kotiottelulleen unelma-alun, kun Raphinha vei isännät johtoon vain minuutin pelin jälkeen. Fermin Lopezin ovela pystysyöttö vapautti kapteeninnauhaa kantavan brassitähden, joka kiersi maalivahti Manuel Neuerin ja viimeisteli varmasti tyhjiin.

Salamamaali jättiottelussa: Raphinha vie Barcelonan johtoon Bayernia vastaan 1:31
Raphinha viimeistelee ensimmäisellä minuutilla 1–0:aan.

Bayern kuitenkin reagoi takaiskuunsa väkevästi ja tasoitti pelin 17. minuutilla. Harry Kane, jonka ensimmäinen viimeistely hetkeä aiemmin vietiin paitsion vuoksi pois, ohjasi Serge Gnabryn keskityksen taitavasti sisään tasoittaakseen pelin 1–1:een.

Harry Kane tuo Bayernin tasoihin – Barcelonalle ikävä takaisku salamastartin jälkeen 1:10
Harry Kanen akrobaattinen viimeistely toi Bayernin äkkiä tasoihin.

Barcelona ei kuitenkaan lannistunut, vaan otti johtoaseman takaisin itselleen 36. minuutilla. Robert Lewandowski viimeisteli pomppupallon sisään Lopezin syötöstä.

Ennen maalisyöttöään Lopez tuuppasi Bayern-puolustaja Min-Jae Kimiä selkään viedäkseen pääpallon itselleen, mutta VAR-tuomaristo ei nähnyt tönäisyä rikkeen arvoisena.

Barcelona takaisin johtoon! Lewandowski iskee 2–1-maalin kyseenalaisen tilanteen jälkeen 1:35
Robert Lewandowski iskee 2–1-maalin kyseenalaisen tilanteen jälkeen.

Barcelona kaatoi lisää vettä myllyyn juuri ennen taukoa, kun Raphinha viimeisteli illan toisen maalinsa komealla tavalla. Kierteinen laukaus näyttävän haltuunoton ja kuljetuksen jälkeen painui Neuerin ulottumattomiin.

Barcelona myllyttää nyt huolella – Bayern München jo 1–3-tappiolla! 1:21
Raphinha ilmiliekeissä! Barcelona johtaa jo 3–1-lukemin

Toisella puoliajalla Barcelona iski vielä kertaalleen, kun Raphinha viimeisteli hattutemppunsa ja siivitti katalonialaisseuran murskaavaan 4–1-voittoon.

Katso Raphinhan kolmas osuma ylälaidan videolta.

Barcelona on voittanut kaksi kolmesta ottelustaan Mestarien liigassa. Vincent Kompanyn Bayernilla on sen sijaan ollut vaikeampaa: joukkue päihitti avauspelissään Dinamo Zagrebin, mutta hävisi viime kierroksella Aston Villalle.