Espanja jatkoi täydellistä peliään – sinetöi vastustajansa kohtalon

Espanja jatkoi voittojen tiellä, kun se päihitti Albanian 1–0-lukemin B-lohkon viimeisessä ottelussaan. Espanja jatkaa puhtaalla pelillä pudotuspeleihin, kun taas Albania jää lohkon pohjalle yhteen pisteeseen.

Espanja meni ottelussa johtoon, kun peliä oli takana 13 minuuttia. Dani Olmo puhkoi punapaitojen puolustuksen näppärällä läpisyötöllä, mistä Ferran Torres laukoi ensimmäisellä kosketuksellaan tolpan kautta alakulmaan.

Espanja hallitsi ottelutapahtumia, mutta selvät maalintekopaikat jäivät Düsseldorfissa vähiin. Albanian Armando Brojalla oli toisella jaksolla kaksi saumaa tasoitukseen, mutta David Raya venyi tolppiensa välissä hyviin torjuntoihin.

Espanja otti lopulta ansaitun 1–0-voiton. Espanja ei tuloksen myötä päästänyt lohkovaiheessa yhtäkään maalia, voittaen kolme otteluaan maalierolla 5-0.