Ex-uutisankkuri Pirjo Nuotio ei ole nähnyt Keijo Leppästä koskaan niin liikuttuneessa tilassa kuin viimeisen uutislähetyksen jälkeen

Ex-uutisankkuri Pirjo Nuotio paljastaa, mitä tapahtui Keijo Leppäsen viimeisen uutislähetyksen jälkeen 1:54
Videolla Pirjo Nuotio kertoo tunteikkaasta hetkestä sen jälkeen, kun Keijo "Keke" Leppänen oli tehnyt viimeisen uutislähetyksensä.

MTV:n entinen uutisankkuri Pirjo Nuotio nähtiin Keijo ”Keke” Leppäsen viimeisessä Kymmenen uutiset -lähetyksessä. 

Eläköitynyt MTV:n uutisankkuri Pirjo Nuotio, 72, kävi 31. syyskuuta niin sanotusti hakemassa vanhan kollegansa ja ystävänsä Keijo ”Keke” Leppäsen, 64, eläkkeelle suorasta Kymmenen uutisten lähetyksestä.  

– Se oli tietysti tunteikas tilanne. Ei sen takia, että joku jää nyt eläkkeelle, koska niin on moni jäänyt, vaan sen takia, että Keijon perhe oli siellä. Keke ei tiennyt siitä. Lähetyksen jälkeen, kun perhe tuli ohjaamosta, niin Keke oli niin liikuttunut, etten ole nähnyt häntä koskaan niin liikuttuneena mistään asiasta, Nuotio kertoi Pepe-dokumenttielokuvan kutsuvierasensi-illassa 2. lokakuuta. 

Leppänen käy aina silloin tällöin Nuotion luona kahvilla. 

– Hän tuo pullat ja minä keitän kahvit. Se on kivaa, koska pystymme juttelemaan paljon enemmän rauhassa kuin silloin, jos menemme kahvilaan. Hän kaataa joka kerta kahvit pöydälle! 

– No, pikkuisen liioiteltuna, mutta pari viimeistä kertaa on mennyt niin, että hän huitaisee kahvit valkoiselle pöytäliinalle, kun puhumme ja kädet heiluvat. Mutta olen sanonut, ettei se haittaa, koska pesukone pesee pöytäliinat ja mieheni silittää ne, Nuotio totesi.

Videolla Keijo Leppänen liikuttuu viimeisen uutislähetyksen jälkeen kohdatessaan perheensä. 

Lue myös:

    Uusimmat