F1-kuski paljastaa – saanut yllättävää apua Novak Djokovicilta

Tennissuuruus Novak Djokovic on opastanut Mercedeksn F1-kuljettajaa George Russellia kehittämään ominaisuuksiaan, jotta pysyisi hyvässä kunnossa pitkään. Russell kertoi kaksikon suhteesta Unkarin osakilpailun alla.

Russell, 26, kertoo tavanneensa Djokovicin Monacossa joitain vuosia sitten ja ihailleensa serbitähden omistautumista suorituskykynsä kehittämiselle.

– Törmäsin häneen salilla ja kävelimme samaa matkaa kotiin, Russell kertoi.

– Olemme jakaneet ajatuksia, ja hän on ollut todella avoin kertoessaan, minkälaisia asioita hän on kokeillut ja mikä on toiminut hänelle.

Russellin mukaan kaksikko jakaa erilaisia ideoita keskenään.

– En halua puhua niistä liikaa, koska ne ovat yksityisiä keskusteluita, mutta pidän siitä, miten hän haluaa jatkuvasti oppia lisää ja se inspiroi minua oppimaan lisää itsestäni ja rajojenni etsimisestä.

Russellin mukaan Djokovic puolestaan on ollut kiinnostunut oppimaan lisää autourheilusta ja suunnittelee saapuvansa katsomaan F1-osakilpailua.

– Hän tietää paljon asioita, joita minä en tiedä ja toisinpäin. Täytyy oppia eri alojen parhailta ja miettiä, mitä niistä asioista voisi itse ottaa käyttöön.

Russell sanoo pyrkivänsä tekemään töitä nyt, jotta olisi iskussa vielä pitkään.

– Tunnen itseni hyväkuntoiseksi, terveeksi ja olen nyt 26-vuotiaana loistavassa tilanteessa, mutta minun täytyy varmistaa, että olen kunnossa, terve ja yhtä motivoitunut kymmenen vuoden, 15 vuoden kuluttua, kenties 20 vuoden kuluttua.

Russell oli katsomassa Wimbledonin tennisturnausta espanjalaisen tyttöystävänsä kanssa aiemmin heinäkuussa. Djokovic hävisi turnauksen loppuottelussa Carlos Alcarazille.

– Rakastan tennistä. Se on varmaankin suosikkilajini katsoa. En pelaa tennista, mutta kunnioitan pelaajia todella paljon, Russell sanoi.

– Tennispelaajille heidän kehonsa on kuin auto on meille, Russel muotoili.

– Meillä on mies ja kone, mutta he ovat omillaan. Kuntoutus, harjoittelu, jäähdytys, nesteytys, ravinto ovat kaikki polttoainetta, jota laitamme autoihimme.

Lue myös:

    Uusimmat