Tanssiraati pisti merkille erityisesti yhden TTK-parin käsinkosketeltavan vahvan kemian

Huomenta Suomen Tanssiraadissa viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Aino Haili kertoivat vaikuttuneensa ensimmäisestä suorasta Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksestä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman suorat lähetykset alkoivat sunnuntaina 8. syyskuuta, ja tuolloin 17. tuotantokauden uudet tähtiparit pääsivät ensimmäistä kertaa korkkaamaan TTK-parketin. 

Tanssiraati  kokoontui Huomenta Suomen  nojatuoleille raatimaan ensimmäisen suoran lähetyksen annin. MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Aino Haili olivat yhtä mieltä siitä, että kausi lähti liikkeelle vakuuttavasti. 

– Itsehän olin siellä studiolla eilen melkeinpä koko päivän, ja jotenkin kun menin sinne, niin vastaan tuli sellainen hirveän kiva tunnelma. Jotenkin aika sellainen letkeä ja rento, ei ollut sellainen fiilis, että siellä olisi liian tosissaan ainakaan otettu ja turhan paljon ehkä jännitetty sitä, vaikka varmasti sitä jännitystä olikin ilmassa, Haili kertoi. 

– Huomasin tällä kaudella sen eron, että yleisö oli hyvin äänekästä. Aikaisemmin ei ole ihan tällaista huomannut, siellä kuului buuaksia, mutta myös tosi paljon kannustamista. Mielestäni oli hyvin virkistävää, Lintunen arvioi. 

Illan parhaaksi pariksi tuomaripisteiden perusteella ylsivät Gogi Mavromichalis  tähtiopettajansa Kia Lehmuskosken  kanssa. Haili kertoo, ettei ollut yllättynyt Mavromichaliksen hyvästä suorituksesta, sillä tämä kertoi jo ennen kauden alkua olevansa hyvin motivoitunut ja aikovansa treenata paljon. 

Niina & Sami - Flip, Flop and Fly 3:43
Niina & Sami - Flip, Flop and Fly

Myös Niina Lahtisen  eläytyminen esitykseensä vaikutti ja vakuutti niin TTK-tuomarit, yleisön kuin Tanssiraadinkin. Lahtisen opettajana toimii Sami Helenius.

– Tanssikin oli erittäin hyvää. Yllätyin Niinasta todella paljon, Lintunen totesi. 

– Vaikkakin pakko sanoa, että Niinahan oli tässä omassa elementissään. Hänhän on elänyt ja hengittänyt komediaa lähestulkoon koko elämänsä, ja hän on viihdyttäjä, ennen kaikkea, Haili muistutti. 

– Tosi paljon kiinnostaa nyt nähdä se, miten tulevat tanssit, kun sieltä pitääkin löytyä se herkempi puoli myöskin. Sitten kun sieltä tulee vaikkapa tango, foxtrot, wieninvalssi, niin niihin tarvitaan sitten ihan erilaista energiaa. Todella kovasti odotan näkeväni, että millainen Niina niitä tarjoilee. 

Isaac & Kastanja -  I Wanna Be Like You 4:02
Isaac & Kastanja -  I Wanna Be Like You

Yksi TTK-pareista pisti erityisesti Tanssiraadin silmään siinä mielessä, että kaksikolla vaikutti olevan keskenään poikkeuksellisen vahva ja hyvä kemia. 

– Kiinnitimme molemmat huomiota Isaacin (Sene) ja Kastanjan (Rauhala)  kemiaan, se oli aika käsinkosketeltava siellä, Lintunen 

– Todellakin se näkyy, että heillä on natsannut hyvin yhteen. Se on myös se, mitä ajatellaan sen kehityskaaren kannalta, niin se on todella merkityksellistä tietenkin, että miten pari natsaa yhteen. Kastanja ja Isaac hyvin näyttää sattuvan yhteen, luulen, että sekä yleisö että tuomarit ja me Katjan kanssa odotamme ihan hirveästi, mitä näemme heiltä vielä. 

Yllä olevalla videolla Tanssiraadin arviot ensimmäisestä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksestä kokonaisuudessaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat