Haloo Helsinki! kohtasi äskettäin 10 vuotta sitten lastensairaalassa tapaamansa fanin – tämän asian yhtye toivoo aikuisten oppivan pieniltä potilailta

Haloo Helsinki! lähtee kuvausreissulle uuden albumin tiimoilta 1:06
Haloo Helsinki! lähtee syksyllä kuvausreissulle uuden albumin tiimoilta. Katso videolta, mitä jäsenet odottavat erityisesti loppuvuodelta.

Haloo Helsinki! esiintyi Elämä Lapselle -konsertissa 4. syyskuuta. Yhtye on käynyt tapaamassa myös pieniä potilaita lastensairaaloissa.

Haloo Helsinki! -yhtye on esiintynyt Elämä Lapselle -konserteissa jo useamman kerran. Kokoonpano astui hyväntekeväisyyskonsertissa lavalle myös 4. syyskuuta.

– Tietysti ne ovat hirveän liikuttavia ja koskettavia iltoja kaikin puolin, mutta myös voimaannuttavia, kun saa hetkeksi ihmiset yhteen ja lahjoittamaan. Muistan jo ihan nuoruudesta, kun oli jo koulut alkaneet, vähän synkkä syksyilta ja sitten ne valtavat chiquita-banaanit heiluivat. Siitä tuli hyvä fiilis. Kyllä kaiken sen surun kyljessä on ollut toivo näissä konserteissa, yhtyeen solisti Elli Haloo kertoi MTV Uutisille konsertin mediatilaisuudessa 4. syyskuuta. 

Yhtye on käynyt vierailemassa useasti myös lastensairaaloissa tervehtimässä pieniä potilaita. 

– Siellä on surullisiakin tarinoita, mutta on kiva nähdä lapsissa ja nuorissa, että heiltä löytyy silti tsemppi ja positiivinen energia. Moni aikuinen voisi ottaa mallia, kun tulee vastoinkäymisiä, että löytäisi kuitenkin positiivisuutta, yhtyeen kitaristi Jere Marttila kertoi. 

Äskettäin yhtye kohtasi faninsa, joka on kiertänyt keikoilla ahkerasti. 

– Hän kertoi, että olimme 10 vuotta sitten hänen osastollaan. Hänet oli ihana kohdata ja nähdä, että hänellä on kaikki hyvin, Elli kertoi. 

Haloo Helsinki! on tehnyt kesällä kolmisenkymmentä keikkaa ja työstänyt samalla kahdeksatta albumiaan. 

Haloo Helsinki! lähtee syksyllä kuvausreissulle uuden albumin tiimoilta. Katso videolta, mitä jäsenet odottavat erityisesti loppuvuodelta. 

Elämä Lapselle -konsertti on katsottavissa MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat