Elämä lapselle -konsertti koskettaa ja viihdyttää – suorassa lähetyksessä nähdään eturivin tähtiartisteja

Syyskuussa ollaan hyvällä asialla, sillä Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti kerää jälleen varoja pienten potilaiden hyväksi. Luvassa on tunteikkaita tarinoita,  hyviä tekoja ja tähtiartisteja, kuten Jenni Vartiainen ja Mirella.

Koskettava Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti nähdään jälleen suorana MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 4. syyskuuta kello 20–22. Kyseessä on yksi maamme tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä hyväntekeväisyystapahtumista, jonka avulla edistetään pienten potilaiden parasta mahdollista hoitoa eri puolilla Suomea. Mukana on tunnelmaa, hyviä tekoja ja tunteikkaita tarinoita. 

Konserttia tähdittävät kotimaamme suosituimmat esiintyjät, kuten Jenni Vartiainen, Kuumaa, Elastinen, Mirella, HugoJuha Tapio, Portion Boys ja Haloo Helsinki!. Juontajina lauteille hyppäävät Marja Hintikka ja Salatut elämät -sarjastakin tunnettu Sara Parikka.

Tuttuun tapaan lasten terveyden asialle on kutsuttu koko Suomi. Ohjelmassa nähdään useiden tuttujen Kummivaikuttajien ja tähtiartistien ohessa mielenkiintoisia vieraita, lasten terveyden asiantuntijoita sekä pieniä potilaita perheineen. 

– Lastenklinikoiden Kummit tukee lasten terveyttä Suomessa, ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tukijoukkoihin yhdessä Kummien kanssa. 90-luvun puolivälistä asti järjestetty Elämä Lapselle -konsertti on tuttu ja tunnelmallinen hyväntekeväisyystapahtuma sekä varainhankintakampanja pienten potilaiden hyväksi, kertoo Kummien viestintä- ja markkinointijohtaja Matti Valli.

– Hyväntekeväisyyskonsertilla on todella hienot perinteet Suomessa, ja se luo yhteisöllisyyttä sekä tunnelmaa niin tunteikkaiden tarinoiden kuin suorana elämyksenä koettavien kiinnostavimpien kotimaisten artistien musiikkiesitysten kautta. Elämä Lapselle -lähetys esittelee myös ajankohtaisia hankkeita hoidon edistämiseksi sekä korkealaatuista työtä pienten potilaiden hyväksi ympäri maan, Valli jatkaa. 

Lastenklinikoiden Kummien järjestämä Elämä Lapselle -konsertti tukee Suomen viiden yliopistollisen lastensairaalan toimintaa, lasten ja nuorten mielenterveyttä sekä lastentautien tutkimustyötä. 

Elämä Lapselle -konserttipäivään pääsee mukaan useissa eri kanavissa: suoran tv-lähetyksen lisäksi tunnelmaa välitetään monissa some- ja verkkokanavissa sekä Radio Novalla, joka tekee koko tapahtumapäivän ajan radiolähetystä Esko Eerikäisen hyväntekeväisyyshaasteen vauhdittamana. Tänä vuonna Esko suorittaa kymmenen tunnin hyväntekeväisyyshaasteen tanssien Narinkkatorilla, ja haaste päättyy suorassa Elämä Lapselle -konserttilähetyksessä.

Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti suorana MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 4. syyskuuta kello 20–22. 

Lue myös:

    Uusimmat