Haudutettua päärynää ja liköörikermaa

Haudutetut päärynät
Haudutettua päärynää ja liköörikermaaMTV
Julkaistu 19.10.2006 15:06(Päivitetty 19.10.2006 15:08)
  • 4 päärynää
  • 5 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • Amarettoa, Gallianoa tai Mesimarjalikööriä
  • Kermaa
  • Manteleita

Kuori päärynät ja poista siemenkota omenaporalla. Kiehauta muut raaka-aineet kattilassa ja lisää päärynät mukaan. Peitä päärynät leivinpaperilla ja hauduta noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä. Tarjoa liköörillä maustetun kermavaahdon sekä paahdettujen mantelien kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle