Henny Harjusola suuntaa syksyllä kauneusoperaatioon – "Ei mitään dramaattista"

Henny Harjusola suuntaa syksyllä kauneusoperaatioon 6:05
Henny Harjusola kertoo, millaista oli Myyrä-ohjelman kuvauksissa.

Henny Harjusola on puhunut avoimesti kauneusoperaatioista.

Somepersoona Henny Harjusola tähdittää Myyrä-ohjelman uutta kautta, joka alkaa Maikkarilla syyskuussa. Harjusola lupailee, että tulevalla kaudella nähdään paljon erilaisia käänteitä.

– Tämä on ehkä henkisesti rankin formaatti, missä minä olen ollut tähän mennessä mukana. Ihan sen takia, että tässä täytyy olla niin valppaana koko ajan. Kaikki valehtelee, niin täytyy myös pysyä kärryillä niistä omista valheista ja siitä, mitä olet sanonut kenellekin, Harjusola kertoi ohjelman pressitilaisuudessa.

Yllä olevalla videolla Harjusola kertoo, ketkä Myyrä-kilpailijat tulivat läheisimmiksi.

Harjusola on tehnyt vuosia uraa sosiaalisessa mediassa sekä samaan aikaan työskennellyt kampaajana. Hän on kaikessa hiljaisuudessa toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa.

– Minulla on ollut nuoresta asti urahaave, että haluan omistaa kampaamon ja se on nyt todellista totta. Omistan puolet kampaamosta, jossa olen ollut varmaan jo seitsemän vuotta vuokrapenkillä. Ostin siitä osan muutama kuukausi sitten. 

Harjusola on puhunut avoimesti kauneusoperaatioista ja uusi on ajatuksissa Turkissa lokakuussa. Harjusola on myös aikaisemmin käynyt samaisella klinikalla.

– Ei mitään dramaattista ja saisin varmaan osan näistä Suomessa julkisella puolelta. Nahan poistosta on kyse painonpudotuksen myötä. En halua niin sanotusti muuttaa mitään, vaan poistaa ylimääräistä, että voi sitten elää rauhassa ja ilman mitään kelaa siitä, että voinko pitää hametta ilman pöksyjä siellä alla.

Myyrä, 4. tuotantokausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ke 11.9. klo 20 alkaen. 

Myyrä: Johtolangat MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ke 11.9. klo 21 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat