HIFK-pomo kommentoi kuohuvaa kohua – Joonas Raskin kohtalo ratkaistaan jo tänään

HIFK:n toimitusjohtaja Alexander Sneen kertoo istuvansa seuran hyökkääjän Joonas Raskin kanssa alas keskiviikkona alkuillasta. Käsiteltävänä on sosiaalisen median kautta julkisuuteen levinneet väitteet Raskin epäasiallisesta häiriökäyttäymisestä HIFK:n kannattajien hääjuhlassa.

Sneen kertoo kuulleensa asiasta tiistaiaamuna ja käyneensä samana iltana asianomaisen hääparin kanssa keskustelua aiheesta sähköpostin välityksellä. Sneenin mukaan pariskunnalla ei ole viestinvaihdon perusteella aikomuksia jatkotoimenpiteisiin asian osalta.  

– Olin yhteydessä heihin ja annoin Raskin yhteystiedot, jotta he voivat keskenään olla asiasta yhteydessä. Heidän viestinsä olivat todella asiallisia, Sneen kommentoi MTV Urheilulle.

– He olivat julkaisseet alkuperäisen viestin johonkin HIFK:n kannattajien suljettuun ryhmään ja olivat 20 minuuttia myöhemmin poistaneet sen. He eivät itse halunneet tapauksesta julkisuuteen millään tavalla, eivätkä osanneet kuvitella, että viestistä otettaisiin kuvakaappaus ja tapauksesta kasvaisi iso juttu. He halusivat meidän saavan vain tietää, että tällainen on tapahtunut ja että vastaava voitaisiin estää tulevaisuudessa.

Alkuperäisessä viestissä väitettiin muun muassa Raskilla olleen "alla selkeästi muuta kuin alkoholia". Sneen ei halunnut kommentoida väitteitä tarkemmin ennen Raskin kanssa käytäviä keskusteluja.

– Meillä on nollatoleranssi kaikkeen tällaiseen. Emme hyväksy tällaista millään tavalla, Sneen linjasi tapauksesta yleisesti ykskantaan.

Sneen ei ollut tässä vaiheessa halukas puhumaan pelaajan asemasta ja tulevaisuudesta seurassa tarkemmin. Kaikenlaiset ratkaisut ovat toimitusjohtajan mukaan olleet jo esillä.

– Sanoin heille (hääparille), että olen superparhoillani tapahtuneesta. Olen valmis tekemään asian korvaamiseksi mitä tahansa, mutta en voi puhua pelaajan tulevaisuudesta ennen kuin olen keskustellut hänen kanssaan itse tapahtuneesta suoraan.

Päätöksiä seuran jatkotoimenpiteistä on Sneenin mukaan lupa odottaa keskiviikkoiltaan mennessä.

Otsikkoa muokattu kello 11.56.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat