HIFK:sta kajahti isoja uutisia

Jori Lehterän loukkaantuminen iso kolaus HIFK:lle –  asiantuntijat ilmaisivat huolensa: "Toivotaan, ettei ole pahempaa" 1:20
Tällaisessa tilanteessa HIFK-tähti Jori Lehterä loukkaantui viime lauantain Pelicans-ottelussa.

Jori Lehterä on toipunut pelikuntoon, mutta maalivahti Roope Taponen ja puolustaja Tony Sund ovat sivussa HIFK:n kokoonpanosta, kun se kohtaa KooKoon kotikaukalossaan jääkiekon SM-liigassa keskiviikkona. Myös pidempään sivussa ollut huippupakki Ilari Melart palaa helsinkiläisseuran vahvuuteen.  

Syyskuun pelaajaksi SM-liigassa valittu Lehterä loukkaantui viime lauantain Pelicans-ottelussa. Kolhu tuli taklaustilanteessa Michal Jordanin kanssa (video yllä). Ottelun kesken jättänyt sentteri näyttää kuitenkin selvinneen säikähdyksellä.  

Ilari Melart on pelannut alkukaudella vain yhdessä ottelussa. Hän on merkittävä vahvistus HIFK:n takalinjoille. 

HIFK:n sairastuvalla on kuitenkin vielä ruuhkaa. Puolustaja Tony Sund loukkaantui viime perjantain Lukko-pelissä, ykkösmaalivahti Roope Taponen puolestaan Lehterän tavoin viime lauantaina. IFK:n maalilla KooKoo-ottelussa aloittaa Ratislav Elias

Jo ennen tätä loukkaantuneiden kirjoissa oli hyökkääjä Juhani Jasu, joka on sivussa arviolta peräti viisi kuukautta

Keskiviikkona HIFK tiedotti hankkineensa 24-vuotiaan ruotsalaispuolustajan Fredrik Granbergin 1+1-mallisella sopimuksella. Granberg on kiekkoilut viime kaudet Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän ei ole HIFK:n kokoonpanossa vielä tänään. 

Kokoonpanolähde: Veikkaus

Lue myös:

    Uusimmat