HJK-luotsi ei selitellyt rajua europettymystä – "Kaivetaan itse verta nenästä"

HJK-luotsi Toni Korkeakunnas ei hakenut tekosyitä europettymykselle – "Kaivetaan itse verta nenästä" 5:27
Näin HJK-luotsi Toni Korkeakunnas kommentoi joukkueen rajua europettymystä.

HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas ei hakenut tekosyitä joukkueensa rajulle europettymykselle.

HJK:n taival Mestarien liigan karsinnoissa päättyi karusti jo ensimmäisellä kierroksella, kun se taipui liettualaiselle FK Panevezysille yhteismaalein 1–4.

HJK lähti kotikentällä pelattuun toiseen osaotteluun kolmen maalin takaa-ajoasemasta, eikä vierailijat tehneet HJK:lle peliä helpoksi.

HJK onnistui käynnistämään kirinsä Lee Erwinin maalin myötä, mutta Panevezys tasoitti pelin juuri ennen taukoa. Lisämaaleja ei nähty, joten HJK:n tie Mestarien liigan karsinnoissa tuli päätökseensä.

Ensimmäisellä kierroksella putoaminen on valtava isku HJK:lle.

– Totta kai tämä on iso pettymys. Ennakkoon ajateltiin, että meillä on hyvät mahdollisuudet mennä jatkoon tästä parista, HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas kommentoi MTV Urheilulle.

HJK:n europettymys oli jatkoa joukkueen tahmeille otteille. 

– Meillä on nyt ollut viime aikoina sellaista, että olemme itse kaivaneet verta nenästä aika tavalla. Tänäänkin kun saatiin hyvä kirivaihde päälle ja päästiin 1-0-johtoon, niin avustettiin kaveria aika paljon ja he saivat ilkeän koppimaalin. Nyt on vähän mollivoittoista, mutta sellaista elämä on. Nyt ollaan siellä alhaalla. Ei tästä ole kuin yksi tie ja se on ylöspäin, Korkeakunnas toteaa.

Vaikka tie Mestarien liigan karsinnoissa päättyikin, jatkuvat HJK:n europelit vielä Konferenssiliigan karsinnoissa. HJK jatkaa eurounelmiensa jahtaamista Konferenssiliigan karsintojen kolmannelta kierrokselta.

– Tämä on meidän osaltamme taputeltu, mutta ei meidän europelimme ole ohi. Tämä ei ole maailmanloppu, mutta totta kai tämä on iso pettymys. En yritä tässä mustaa valkoiseksi maalata. Kyllä tämä on tosi kova kolaus. Ei tässä auta selitellä, Korkeakunnas sanoo.

Katso Toni Korkeakunnaksen mietteet kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat