Huippumalli jakoi karut kuvat ihosyöpäleikkauksen jälkeen

Huippumalli Christie Brinkleyn, 70, kasvoista on leikattu ihosyöpä.

Huippumalli Christie Brinkley, 70, jakoi 13. maaliskuuta Instagramissa pysäyttäviä kuvia ihosyöpäleikkauksen jälkeen, kun häneltä oli poistettu kudosta vasemman silmän läheltä. 

– Hyvä uutinen minulle on, että huomasimme tyvisolusyövän varhain. Ja minulla oli loistavat lääkärit, jotka poistivat syövän ja ompelivat minut täydelliseksi kuin haute couture Dior -muotiluomuksen. Hyvä uutinen sinulle on se, että kaikki tämä voidaan välttää olemalla huolellinen auringonsuojauksen kanssa! Otin tämän tosissani hieman myöhään, joten nyt tämä vanha merenneito/puutarhuri käyttää SPF 30 -suojakerrointa, levittää sitä uudelleen tarpeen mukaan, käyttää pitkiä hihoja ja leveälieristä hattua. Ja teen säännöllisiä kokovartalotarkastuksia. Se on pakko, Brinkley kirjoitti kuvien yhteyteen.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaikki syövästä -sivuston mukaan tyvisolusyöpä, eli basaliooma, on yleisin ihosyöpä. Tyvisolusyöpä esiintyy alueilla, jotka ovat altistuneet auringon UV-säteilylle. 

Brinkleyn kuvissa näkyy ohimon alue, josta syöpä on poistettu, ja siihen laitetut tikit. 

Malli kertoi julkaisussaan, että oli alun perin lääkärissä tyttärensä mukana, eikä aikonut aluksi sanoa mitään. 

– Mutta aivan lopussa kysyin, voisiko hän katsoa pienenpientä pistettä, jonka tunsin, kun levitin meikkivoidettani. Hän vilkaisi ja tiesi heti, että siitä täytyi ottaa koepala. Hän teki sen silloin ja siellä. Varmistakaa siis oma hyvä onnenne varaamalla tarkastuskäynti tänään, Brinkley kehotti. 

Brinkley on myös näytellyt esimerkiksi vuoden 1983 komediassa Vacation.

Lue myös:

    Uusimmat