Hurja erä MM-jäällä! Tshekki pulassa

Jääkiekon MM-kisojen isäntämaa Tshekki pelaa parhaillaan alkulohkon toista otteluaan Norjaa vastaan. Avauserä oli melkoista menoa, Norja iski kolme kiekkoa Tshekin nuottaan, Tshekin onnistuessa kahdesti.

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Tshekki voitti eilen Suomen rankkareilla 1–0. Isäntämaa iski turnauksen ensimmäisen pelitilannemaalinsa Norjaa vastaan kuuden minuutin pelin jälkeen, asialla eilisen pelin ratkaissut Roman Cervenka.

Sitten alkoi altavastaaja Norja pamautella osumia. Ensin Stian Solberg löi lukemat tasoihin heti perään. Erän puolivälin jälkeen Tshekki koomaili ylivoimalla kiekon ylöstuonnissa, ja Norja takoi alivoimaisena johtomaalin Noah Steenin toimesta.

Norja siirtyi sensaationtuoksuisesti jo 3–1-johtoon ajassa 16:32, maalintekijänä Erik Salsten

Tshekki tuli takaisin peliin alle minuuttia myöhemmin, kun Cervenka iski toistamiseen avauserässä.

Erän lopussa tunteet kuumenivat, ja Tshekin vaihtoaition edessä nähtiin kunnon torikokous.

Norjan 3–2-johtolukemista lähdetään ensimmäiselle erätauolle.