Ilveksen eurotaival päättyi – Roope Riski nostatti toiveita Tukholmassa

Tampereen Ilveksen tie jalkapallon Konferenssiliigan karsinnoissa päättyi Djurgårdenia vastaan. Ruotsalaisseura eteni neljännelle ja viimeiselle karsintakierrokselle yhteismaalein 4–2.

Tukholmassa pelattuun toiseen osaan lähdettiin viimeviikkoisen Tampereen-kohtaamisen jälkeen lukemista 1–1. Djurgården aloitti kotiottelunsa vahvasti, ja Ilves oli ensi minuutit jyrän alla. 14 minuutin kohdalla Besard Sabovic laukoi kotijoukkueen johtoon.

Ilveksen tasoitus nähtiin puolen tunnin kohdalla Djurgården-vahti Jacob Widell Zetterströmin avustuksella. Roope Riski pääsi huonoon syöttöön väliin ja laukoi pelin 1–1:een.

Ilveksen harmiksi Djurgården kuittasi vielä ennen taukoa. Deniz Hümmetin 2–1-osuma jäi ottelun voittomaaliksi, ja loppulukemat 3–1 viimeisteli toisen jakson alussa Adam Ståhl.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula kertoi aiemmin MTV Urheilulle seuran kuittaavan kolmannen karsintakierroksen paikasta arviolta 300 000–400 000 euroa.