Jääskeläinen vaatimattomana loistotorjunnoistaan

Suomi voitti Armenian maalein 1-0 jalkapallon EM-karsintaottelussa keskiviikkona Helsingissä. Suomen maalivahti Jussi Jääskeläinen sai selkääntaputuksia ottelun ratkaisevana pelaajana ja voiton pelastajana.

- Tärkeintä, että saimme nyt kolme pistettä, ei muuta väliä. Voiton säilymiseen tarvittiin tällä kertaa kolme tärkeätä torjuntaa, iloitsi Jääskeläinen ja pysyi perin vaatimattomana.

Jääskeläinen ei halunnut ottaa koko kunniaa itselleen. Hän korosti koko joukkueen taistelleen hyvin. Jääskeläisen mielestä Armenia oli positiivinen yllätys, koska se pelasi paljon paremmin kuin kotonaan Jerevanissa maiden välisessä 0-0-tasapelissä lokakuussa.

- Kun saimme nopean maalin, Armenia nosti peliään rohkeasti ja oli vaarallinen, kentän arvokkain pelaaja Jääskeläinen arvioi.

Suomen hyökkäyspelin olisi Jääskeläinen toivonut olevan tehokkaampaa. Suomi pääsi hyökkäämään kolmella pelaajalla neljän pelaajan armenialaispuolustusta vastaan.

Jääskeläinen sanoi joukkueen lähtevän hyvillä mielin sarjakärjessä talvitauolle, ja uskoi hyvän tunnelman kestävän ainakin maaliskuun seuraavaan otteluun (Azerbaidzhan vieraissa Bakussa) asti.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat