- siikafile - veripalttua - pekonia - rieskaa - lanttu - 4 porkkanaa - varsiselleri - omena - tyrnimarjoja - tervapastilleja
Markus Maulavirran ja Janne Pekkalan menu:
Rössypottu
porkkanaa (pieninä kuutioina) lanttua (pieninä kuutioina) sipulia (pieninä kuutioina) perunaa (pieninä kuutioina) voita vettä persiljaa
Kuullota vihanneskuutiot voissa ja lisää vesi sekä suola. Keitä vihannekset kypsiksi ja lisää kuutioidut palttupalat ja kiehauta. Mausta hienoksi leikatulla persiljalla. Halutesssasi voit soseuttaa hienoksi.
Tyrnimarinoitua siikaa
tyrnimehua ohuita siikaviipaleita
Sivele siikaviipaleet tyrnimehulla ja anna marinoitua muutama minuutti. Tarjoa keitinperunan kanssa.
Tiristettyä siikaa ja tyrnikastiketta
siikaa tyrnimarjoja fariinisokeria
Suikaloi siikaa ja mausta suolalla sekä pippurilla. Keitä tyrni pienessä vesitilkassa ja paseeraa. Mausta fariinisokerilla ja suurusta Maizenalla.
Liekitetty uuniomena
Kuori omena ja täytä voilla. Laita kuumaan uuniin 15 minuutiksi. Keitä leijonapastillit vedessä kunnes liuenneet. Tarjoile omena leijonapastillikastikkeen kera.