Jari-Matti Latvala hykerteli veikeästi tulevasta – tällainen innostus on tarttuvaa

Toyota-pomo Jari-Matti Latvala hykerteli tulevasta Tunturirallista – "Kauhea innostus, että pääsisi jo ajamaan" 0:29
Toyota-pomo Jari-Matti Latvala hykerteli tulevasta Tunturirallista – "Kauhea innostus, että pääsisi jo ajamaan."

Toyotan tallipomo Jari-Matti Latvala hykerteli jo Monte Carlon MM-rallissa sitä, että hän pääsee Toyota Celican puikkoihin Tunturirallissa tällä viikolla. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Latvala, 38, on yksi perinteikkään rallikisan kiinnostavimmista nimistä, vaikka hän on jo hyvästellyt totisen kokopäiväisen kilpailemisen. Latvala pöllyttää lunta Lapissa tutulla Toyota Celica -autolla kartturinsa Juho Hännisen kanssa.   

– Kauhea innostus ja odotus tässä, että pääsisi jo ajamaan ja nuotittamaan, Latvala vastasi hymyillen, kun MTV Urheilu kysyi häneltä tulevasta ajopestistä Monte Carlossa sunnuntaina. 

Rallin SM-sarjan avaavassa kilpailussa ovat mukana myös Toyotan Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans, jotka käskyttävät WRC-autojaan. Heille viikonloppu toimii testinä helmikuun puolivälin Ruotsin MM-ralliin, jossa maailmanmestari Rovanperä avaa kautensa.  

Latvala lähtee perjantaina ja lauantaina käytävään ralliin maltillisin tavoittein. 

– Kaikista eniten jännittää se, että auto kestää. En haluaisi millään jäädä sinne lumihankeen tai mihinkään keskelle korpea. Siellä on aika kylmää. Olen siellä joskus ollut, pari vuotta sitten, Latvala naureskelee.

– Siellä on sitten ne ystävälliset katsojat, jotka voivat enää pelastaa sinut siinä vaiheessa, jos on liian kylmä.  

Pääkuvan videolla Latvalan kommentteja Tunturirallista, mistä välittyy Toyota-pomon ehtymätön innostus ralliautolla ajamista kohtaan. 

Lue myös:

    Uusimmat