Järkyttynyt naapuri kertoo MTV:lle Tampereen julmasta murhasta: "Näin veriset veitset ja ämpärin hissin edustalla"

MTV Uutisten haastattelema naapuri oli paikalla, kun poliisi teki kauhean löydän Tampereen Meesakadulla sijaitsevasta asunnosta.

Poliisi tutkii Tampereella hengettömänä löytyneen 43-vuotiaan naisen kuolemaa murhana. Poliisin mukaan teko oli ollut niin raaka ja julma, että lievempi rikosnimike tappo ei tule tässä tapauksessa kyseeseen. Epäiltynä on naisen aviomies.

Veriteko paljastui, kun poliisi sai eilen illalla ilmoituksen Tampereen Meesakadulla kulkeneesta sekavasta ja häiritsevästi käyttäytyneestä 44-vuotiaasta miehestä. Poliisi otti miehen kiinni.

Tämän jälkeen miehen asunnosta paljastui kammottava näky: Kerrostalon toisessa kerroksessa sijaitsevasta asunnosta löytyi miehen 43-vuotias vaimo kuolleena.

"Hei, nuo veitsethän ovat verisiä"

Kauhistuttavat tapahtumat alkoivat selvitä, kun yksi murhasta epäillyn miehen naapureista oli palaamassa illalla kotiinsa. MTV Uutiset haastatteli häntä illan tapahtumista.

– Tulin eilen kotiin kymmenen aikaan illalla. Poliisit ajelivat tuolloin ulkona hiljalleen, naapuri kertoo.

– Talon ala-aulassa hissin edessä oli kaksi veristä veistä, jätepaperia ja ämpäri. Minun miesystäväni sanoi, että hei, nuo veitsethän on verisiä.

Porraskäytävän seinissä ja ovissa näkyy edelleen veritahroja muistuttamassa julmasta veriteosta.

Naapuri kertoo, että he huitoivat miesystävänsä kanssa ulkona olevalle poliisille, että tämä tulisi ripeästi porraskäytävään.

– Poliisi kertoi ottaneensa riehujan kiinni. Mutta hekään eivät tuossa vaiheessa tienneet, mikä näky heitä odottaisi. Huomasin samalla, että (toisessa kerroksessa sijaitsevan) naapurini ovi oli auki ja poliisi lähti tarkistamaan sitä. Näin vain, että oven edessä oli hirveästi verta.

Naapuri kertoo kulkeneensa avoimen oven ohi omaan asuntoonsa, tajuten samalla, että nyt oli tapahtunut jotain todella järkyttävää.

– Poliisi huhuili, että "täällä poliisi, täällä poliisi", mutta oli niin hiljaista. Siinä vaiheessa ajattelin, että ei herra Jumala.

"Uhri oli hyväsydäminen henkilö"

Veriteko paljastui, kun poliisi sai ilmoituksen Meesakadulla häiriötä aiheuttavasta miehestä.

Naapuri kuvailee uhria hyväsydämiseksi henkilöksi:

– Sain häneltä Tapparan peliin muutama viikko sitten lipun, kun hän meni leikkaukseen eikä itse päässyt peliin.

Pariskunta oli naapurin mukaan mennyt naimisiin vasta hiljattain. Naapureista ei hänen mukaansa ollut koskaan ollut mitään häiriötä. 

Naapuri kertoo nähneensä murhasta epäillyn aviomiehen vain kerran. Hän luonnehti epäiltyä "pelottavan oloiseksi".

Naapuri kertoo, että talon asukkaat ovat olleet järkyttyneitä eilisillan tapahtumista.

– Naapurit olivat ihmetelleet, että onko autoihinkin yritetty mennä, kun autojen sähkötolpissa oli myös verta. Tämä on aivan järkyttävää, naapuri kertoo. 
 

Lue myös:

    Uusimmat