Jasmine Pajari lataa suorat sanat ilkeistä kommenteista, joita hän sai kuulla julkistettuaan suhteensa: "Tuntui aluksi tosi pahalta"

Erikoishaastattelussa Jasmine Pajari 17:27
Erikoishaastattelussa Jasmine Pajari.

Jasmine Pajari kertoo, että hänen oli vaikeaa olla kommentoimatta arvostelijoille takaisin.

Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa vieraili tiistaina 17. syyskuuta yrittäjä, juontaja ja tapahtumajärjestäjä Jasmine Pajari, 36. Pajarin elämä mullistui vuoden 2023 itsenäisyyspäivänä, kun hän ja hänen kumppaninsa, kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo, 70,näyttäytyivät julkisuudessa ensikertaa pariskuntana.

Sittemmin Pajari on jättänyt kuukausipalkkaisen työnsä Kangasalan kaupungin tapahtumakoordinaattorina, ryhtynyt päätoimiseksi yrittäjäksi ja muuttanut Harkimon luo Sipooseen.

Pajari kertoi yrittäneensä valmistautua etukäteen siihen, millainen julkisuusmylläkkä olisi tiedossa, kun hän ja Harkimo astelisivat yhdessä Linnan juhliin. Hän kuitenkin totesi, ettei moiseen voi olla koskaan täysin valmis.

– Vaikka kuinka miettii sitä, että elämä muuttuu ja tulee tiettyjä asioita eteen, niin tällä laajuudella, mitä se oli, en osannut odottaa, hän muisteli. 

Sen jälkeen, kun Pajari ja Harkimo olivat julkistaneet suhteensa, väläyttelivät jotkut kommentoijat Pajarin olevan muun muassa onnenonkija, eli havittelevan Harkimon rahoja. Se oli Pajarista loukkaavaa. 

– Olen paiskinut elämässäni ihan helvetisti töitä. Olen hyvin empaattinen ja herkkä ihminen, joten se tuntui aluksi tosi pahalta. Ei se vieläkään tunnu tietenkään hyvältä, mutta sen kanssa on oppinut elämään ja yritän jättää sen omaan arvoonsa. Ihmiset, jotka kommentoivat, eivät tiedä minusta ensimmäistäkään asiaa, jos he menevät tuollaista kommentoimaan, Pajari sanoi.

Pajarin mukaan hänen oli vaikeaa olla kommentoimatta arvostelijoille takaisin, sillä näiden sanat tuntuivat hänestä niin epäoikeudenmukaisilta ja vääriltä.

– Olisin halunnut päästä kommentoimaan ja puolustautua, että hei, mitä te puhutte, en minä ole tällainen. Mutta olimme hiljaa, Pajari sanoi.

Pajari on kertomansa mukaan pohtinut jälkikäteen, olisiko hänen kannattanut sanoa jotain ja puuttua törkykommentteihin.

– Toisaalta en myöskään tiedä yhtäkään julkisuudenhenkilöä, joka ei olisi saanut törkykommentteja tai vihaa niskaansa. Ihmiset, jotka niitä kommentoivat, puolustautuvat sanoen, että "No, itse ovat menneet julkisuuteen, heitä saa haukkua, itse ovat valinneet tuon". Mutta tarkoittaako se oikeasti sitä, että julkkisten ihmisarvo on paljon vähempi kuin muiden ihmisten? Sen ei pitäisi olla ok, hän jatkoi.

Yllä olevalta videolta näet Pajarin koko haastattelun, jossa hän kertoo muun muassa uupumuksestaan.

Lue myös:

    Uusimmat