Jokereilta tipahti poikkeuksellisen suora ulostulo

Maalikooste: Hokki - Jokerit 4:16
Maalikooste: Valtteri Filppula osui viime viikolla Jokereiden murskavoitossa Hokista

Mestis-seura Helsingin Jokerit avaa lipunmyyntitilannettaan poikkeuksellisen täsmällisesti.

Liiga-nousua tavoitteleva seura julkaisi maanantai-iltana verkkosivuillaan puheenjohtaja Mikko Saarnin puheenvuoron, jossa tämä alleviivaa lipunmyyntitavoitteiden ratkaisevaa roolia taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Jokerien yleisötavoite on 3 900 katsojaa per ottelu. Tästä ottelukohtaisten irtolippujen osuus on 2 700 kappaletta. 

Helsinkiläisseura pelaa seuraavan kotiottelunsa Mestiksen hallitsevaa Mestaria IPK:ta vastaan. Saarni avaa torstaisen ottelun lipunmyyntitilannetta eurojen osalta todella yksityiskohtaisesti.

Tällä hetkellä olemme myyneet kausikorttien ohella 972 irtolippua IPK-otteluun ja ottelun lippukassassa on 14 310 euroa. Tavoitteemme on kuitenkin myydä yhteensä 2700 irtolippua, eli meidän on vielä myytävä 1728 lippua lisää saavuttaaksemme (pelikohtaisen) 42 477 euron kokonaistavoitteen, Saarni avaa.

Jokerit on siis tulevan kotipelin osalta selvästi jäljessä ottelukohtaista tavoitettaan. Alkukauden aikana kolme kotipeliä pelannut joukkue on ensimmäistä kertaa tällä kaudella tilanteessa, jossa tavoite ei ole täyttymässä. Kolmessa aiemmassa matsissa yleisöä oli keskiarvollisesti yli 5 000 henkeä.

– Haluamme olla avoimia ja rehellisiä asioista – myös silloin, kun kohtaamme haasteita. Toivomme, että jokainen fani, joka pystyy, tulisi hallille. Näin voimme tavoitella niitä upeita päämääriä, joita meillä Jokereissa on, Saarni päättää. 

Lue myös:

    Uusimmat