Kaija Koolta ikäviä uutisia: Keikka peruttiin turvallisuussyistä

Kaija Koo kertoo Instagram-tarinassaan, että Valkeakosken Venetsialaiset on peruttu perjantai-illalta turvallisuussyistä. Myös tapahtuman järjestäjä Tuhti Events Oy tiedotti asiasta.

Kaija Koon piti esiintyä Waltikan Venetsialaisissa Valkeakoskella Pirkanmaalla perjantaina, mutta esiintyminen peruttiin ukkosmyräkän takia. Keikan piti alkaa kello 23.

– Hei ystävät! Juuri kuulin ikävän uutisen. Valkeakosken Venetsialaiset on peruttu. Todella sääli; olisi ollut ihana nähdä teidät. Olen tosi pahoillani. Me ei voida tälle mitään. Turvallisuuden takia on pakko toimia näin. Toivotan teille paljon voimia, Kaija Koo totesi tarinassaan ja samalla salama välähti hänen takanaan.

– No niin siellä jyrisee. Ikävää, nähdään!

MTV Uutiset ei tavoittanut tapahtuman järjestäjää kommentoimaan tapahtunutta. Se kuitenkin tiedotti asiasta Facebookissa.

– Festivaaliorganisaation on määrä järjestää ihmisille iloa ja huvia mutta tehdä se myös vastuullisesti ja turvallisesti. Viranomaisia konsultoituamme ja käymiemme keskustelujen jälkeen ainoa vastuullinen vaihtoehto oli keskeyttää tapahtuma perjantain osalta, tapahtumaa järjestävän Tuhti Events Oy:n toimitusjohtaja Kari Penttinen kertoi päivityksessään. 

– Sää ei ollut enää turvallinen, ja tämä johti tähän lopputulokseen

Penttisen mukaan lauantaina portit aukeavat normaalisti aikataulun mukaan.

Voimakas sade ja ukkoskuurot ovat aiheuttaneet lukuisia pelastustehtäviä Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa tänä iltana.

Lue myös:

    Uusimmat