Portion Boys peruu keikkansa sairaustapausten vuoksi

Portion Boys ei esiinny Saarijärvellä perjantai-iltana 16. elokuuta.

Kesällä tiuhaan tahtiin keikkaillut Portion Boys -yhtye ilmoittaa Instagramissa joutuvansa peruuttamaan keikkansa tänään perjantaina 16. elokuuta bändin sairaustapausten vuoksi.

Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Saarijärvellä Kukonhiekan huvikeskuksen tansseissa.

Instagram-julkaisussaan yhtyeen jäsenet kertovat peruuttamiskehotuksen tulleen lääkäriltä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joudumme perumaan keikkamme tänään 16.08. Saarijärven Kukonhiekan huvikeskuksessa sairaustapauksista johtuen, julkaisussa kerrotaan.

– Bändissämme on useamman päivän ajan ollut paha tauti kierrossa, minkä takia emme pysty nousemaan perjantaina Saarijärvellä lavalle. Teemme keikan peruutuksen lääkärin ohjeistuksesta.

Näillä näkymin Saarijärven keikka vaikuttaa olevan ainoa, josta fanit ja yhtye jäävät paitsi, sillä Portion Boys on suunnitellut esiintyvänsä viikonloppuna muissa kaupungeissa.

–  Suunnitelmissamme on toteuttaa viikonlopun muut keikat Tuuloksella ja Seinäjoella suunnitellusti.

Yhtye pahoittelee vuolaasti julkaisussaan keikan perumista.

– Toiveenamme on saada Kukonhiekkaan esiintyminen onnistumaan myöhempään ajankohtaan, ja tiedotamme jatkosta Saarijärven suhteen niin pian kuin mahdollista, julkaisussa kirjoitetaan.

– Kiitämme kaikkia ymmärryksestä ja pahoittelemme suuresti peruutusta. Pyrimme aina tekemään kaikki keikat parhaamme mukaan emmekä todellakaan halua peruuttaa ainoatakaan keikkaa perusteetta.

Portion Boys on kokenut epäonnea jäsentensä terveyden kanssa myös aikaisemmin tänä kesänä, sillä yhtyeen jäsen Tiina "JaloTiina" Forsbyreväytti takareitensä nivelet liukastuessaan sateen kastelemalla lavalla kesäkuussa.

Haaverin jälkeen Forsby on esiintynyt keikoilla pyörätuolin ja kävelykeppien avulla. Viimeisimmän päivityksensä perusteella parantuminen on kuitenkin jo lähellä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat