Kaksi äitiä -tubettajat Ella ja Suski pyysivät häälahjaksi rahaa hedelmöityshoitoihin – tällainen oli heidän matkansa vanhemmiksi

Kaksi äitiä -tubettajat Ella ja Suski pyysivät häälahjaksi rahaa hedelmöityshoitoihin 2:16
Katso videolta, minkälaisen matkan jälkeen Suski tuli vihdoin raskaaksi.

Someäidit-sarjassa Kaksi äitiä -tubettajat Ella Rosti ja Susanna ”Suski” Silvander-Rosti muistelevat matkaansa äideiksi.

Kaksi äitiä -tubettajina tunnetuilla Ella Rostilla ja Susanna ”Suski” Silvander-Rostilla on nykyisin 5-vuotiaat kaksoset ja 2-vuotias taapero.

Heidän nuorimmaisensa on Someäidit-sarjan kuudennessa jaksossa aloittamassa päiväkodin, joka saa erityisesti Suskin muistelemaan parin hedelmöityshoitoja. 

– Aivoissani 2017 vuosi oli juuri, kun menimme naimisiin. Pyysimme hääkutsussa, jos joku haluaa antaa lahjan, niin toivomme lahjaksi tukea unelmamme toteuttamiseen. Se unelma oli lapset. Saimme lahjaksi tarpeeksi rahaa ja pystyimme aloittamaan hedelmöityshoidot, Suski muistelee jaksossa. 

Vuonna 2017 naispareja ei kuitenkaan hoidettu vielä julkisella puolella, joten Ellan ja Suskin täytyi käyttää yksityistä terveydenhuoltoa. 

Ella tuli raskaaksi puolen vuoden päästä siitä, kun hoidot oli aloitettu, ja he saivat tietää, että heille on tulossa kaksoset. 

Pari halusi lisää lapsia, ja he alkoivat yrittää kolmatta lasta, kun kaksoset olivat vajaan vuoden ikäisiä. Silloin he yrittävät saada Suskin raskaaksi, mikä ei onnistunut yhtään niin helposti kuin Ellan raskautuminen, ja hedelmöityshoidot olivat sekä henkisesti että fyysisesti todella raskasta aikaa. 

– Silti se on paras asia, mihin olen ikinä käyttänyt rahaa, Suski kiteyttää jaksossa. 

Katso videolta, minkälaisen matkan jälkeen Suski tuli vihdoin raskaaksi. 

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat