Tästä syystä Kaksi äitiä -tubettaja Suski jännitti vaimonsa kanssa kokopäiväisesti työskentelyä

Kaksi äitiä -tubettajat Ella ja Suski jakavat kätevän niksinsä lasten syntymäpäiviin 1:33
Ellalla ja Suskilla on kätevä niksi, joka auttaa heitä lasten syntymäpäivien lähestyessä. Katso kikka videolta!

Kaksi äitiä -Youtube-kanavastaan tunnetut Susanna ”Suski” Silvander-Rosti ja Ella Rosti raottavat arkeaan 14. elokuuta alkavassa Someäidit-sarjassa. Kuvausten jälkeen pariskunnan arjen suuren muutos on ollut Suskin irtisanoutuminen päivätöistä ja hyppääminen 100-prosenttisesti mukaan heidän yhteiseen yritykseensä. 

Kaksi äitiä -tubettajat Ella Rosti ja Susanna Silvander-Rosti viettivät kesälomaa koko heinäkuun ja tekivät ensimmäistä kertaa niin, että poistivat samalla sosiaalisen median sovellukset puhelimistaan kokonaan loman ajaksi. 

– On todella jännä fiilis, koska olemme tehneet vuodesta 2018 asti Youtube-videoita ja somekanavat ovat olleet pyörimässä. On ollut ihanaa, kun ei ole tullut selailtua somea. Minulla on varsinkin paha tapa skrollailla sitä iltaisin, ja sitten uni ei tule, Suski kertoi Someäidit-sarjan mediatilaisuudessa elokuussa. 

Kaksikon perhe-elämää 5-vuotiaiden kaksosten ja 2-vuotiaan taaperon kanssa pääsee näkemään 14. elokuuta alkavassa Someäidit-sarjassa MTV Katsomossa. Sarjassa seurataan somesta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Mukana ovat myös podcastaaja Vivian Nick, mediapersoona Miisa Nuorgam ja Mutsis on -blogistaan tunnettu Emilia Huttunen.

Ella teki selkeän havainnon sometauon aikana. 

– Elämästä tuli hitaampaa, kun ei ollut somessa. Keskittyi hetkeen tai otti vaikka kirjan ja luki sitä. Välillä vain tuijotin taivasta – en muista, milloin olisin viimeksi tehnyt niin. Sometauko on todella puhdistavaa aivoille, kun voi ihan vain olla, Ella kertoi. 

Suski huomasi, että sometauko lisäsi ideoiden määrää, kun ei koko ajan katso, mitä muut puuhaavat. 

– Se on ollut hauskaa. Nyt, kun olemme palaamassa arkeen ja lataamme somekanavat takaisin, niin odotan kyllä myös sitä. Saan paljon inspiraatiota somesta ja tykkään seurata ihmisiä ja heidän tarinoitaan. Uskon kuitenkin, että tulemme jatkossakin pitämään kesäisin pienen detoxin somesta, Suski pohti. 

Suski ja Ella eivät sometaukonsa vuoksi ole lukeneet juurikaan palautetta siitä, miten heidän mukanaoloonsa Someäidit-sarjassa on suhtauduttu. Yhden kuvan he kuitenkin postasivat Instagramiin, kun sarjan osallistujat julkaistiin. 

– Siihen tuli aivan ihania ja kannustavia kommentteja. Tuntui hyvältä, että niin moni ajattelee tämän olevan kiva juttu. Otamme tämän niin, että on iso kunnia olla tällaisessa mukana. On ihanaa, että pääsemme näyttämään sateenkaariperheen arkea, Suski kertoi.

– Läheisemme ovat todella innoissaan ja heidän mielestään tämä on ”niin siistiä”, kun olemme mukana. Meidänkin mielestämme on niin siistiä olla mukana, Ella jatkoi. 

Pariskunta on nähnyt ennakkoon kaksi jaksoa. Suski ei edes muistanut, mitä kaikkea onkaan kuvannut kesän ja syksyn 2023 aikana. Molemmat odottavat innolla, mitä sarja tuokaan tullessaan. Ellalle tuli mieleen myös neuvo itselle. 

– Ehkä sellainen kommentti tulevaisuuden itselle, että sitä kameraa voi laittaa kauemmaksi omasta naamasta. Olen kuvannut ihan tosi läheltä, mutta ei se haittaa, Ella naureskeli. 

Kuvausten jälkeen isoin muutos perheen elämässä on ollut se, kun Suski jätti päivätyönsä asiakkuusmarkkinoinnin esihenkilönä ja hyppäsi vuoden alussa täysipäiväiseksi yrittäjäksi hänen ja Ellan yritykseen.

– Näin elämässämme alkoi ihan uusi vaihe, kun olemme molemmat somealan yrittäjiä 100-prosenttisesti. Tähän mennessä se on ollut todella hauskaa ja ihanaa. Jos olen ihan rehellinen, niin vähän jännitti, mitä se tekee meidän suhteellemme, kun olemme työpäivätkin koko ajan yhdessä ja oikeastaan toistemme ainoat työkaverit, Suski pohti.

– Mutta se on onneksi tehnyt todella hyvää. Meillä on paljon aikaa, kun monesti ruuhkavuosissa yhteisen ajan löytäminen on hankalaa. On ihanaa, että se löytyy nyt työpäivän aikana. Olemme aiemminkin tehneet töitä yhdessä, että sillä tavalla tämä ei tietysti ollut uusi juttu, Suski jatkoi.

Tällä Suski viittaa siihen, kun hän ja Ella työskentelivät aikoinaan samassa työpaikassa ja ehtivät olla työkavereita vuoden päivät ennen kuin ihastuivat toisiinsa firman bileissä vuonna 2015.

Nykyisin heidän työnsä sopii joustavuutensa takia hyvin pikkulapsiarkeen.

– Kun pyörittää yritystä vaimon kanssa ja meillä on kolme pientä lasta niin asioiden järjesteleminen on paljon helpompaa, kun ei ole päivätyörutiinia. Arki rullaa todella kivasti, Ella summasi. 

Ellalla ja Suskilla on kätevä niksi, joka auttaa heitä lasten syntymäpäivien lähestyessä. Katso kikka videolta!

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat