Kammovamma järkytti MM-finaalissa – Wilma Murron kilpasiskolta huima lupaus sairaalavuoteelta

Katso videolta Ranskan Margot Chevrierin loukkaantuminen.

Ranskalainen seiväshyppääjä Margot Chevrier uhkuu taistelutahtoa, vaikka hänen nilkkansa telaluu murtui halliyleisurheilun MM-kisoissa lauantaina

Chevrierin loukkaantuminen järkytti MM-finaalissa Glasgow'ssa. Ranskalaisen nilkkaan tuli avomurtuma, kun hän putosi seiväskuoppaan epäonnistuneen yrityksen seurauksena. 

24-vuotias Chevrier vahvisti, että vamma vaatii kaksi leikkausta. Tämä on valtava takaisku kaksien arvokisojen kesäkauteen. Myös Pariisin kotiolympialaiset heinä-elokuussa ovat nyt vaakalaudalla Chevrierin osalta. 

– Se vaatii sen minkä vaatii. Minä tulen olemaan siellä, Chevrier kommentoi Instagramin Tarinat-osiossa viitaten Pariisin olympialaisiin. 

– "Pariisi '24, minä hyppää siellä", Chevrierin jalkaan oli kirjoitettu sairaalasta jaetun kuvan (alla) perusteella.

Loukkaantuminen järkytti muita seiväshyppääjiä. Myös Suomen Wilma Murto oli mukana kisassa, mutta hän keskeytti varotoimenpiteenä.  

– Se oli todella kamala tapaus. Toivottavasti hän toipuu täysin, MM-hopeaa finaalissa ottanut uusiseelantilainen Eliza McCartney kommentoi kotimaansa New Zealand Heraldille. 

– Sen näkeminen oli järkyttävää, viidenneksi tullut yhdysvaltalaishyppääjä Sandi Morris viestitti sosiaalisessa mediassa. 

Myös lääkärinopintoja suorittaneen Chevrierin ennätys seiväshyppypaikalla on 471. 

Lue myös:

    Uusimmat