Wilma Murron kilpakumppani loukkaantui karmivasti – nyt tuli surullinen ilmoitus: "Päättyy tähän"

Tulosruutu: Katso videolta Ranskan Margot Chevrierin loukkaantuminen.

Seiväshyppääjä Margot Chevrierin kilpajuoksu ajan kanssa on tullut päätökseensä. Maaliskuussa hirvittävällä tavalla loukkaantunut Chevrier ilmoitti, ettei ehdi kuntoutua kilpaillakseen Pariisin olympialaisissa.

Chevrier loukkaantui Glasgow'n MM-hallien seiväskilpailussa. Yritys korkeudesta 465 päättyi seiväskuoppaan, kun tuskissaan huutaneen ranskalaisen jalkaan tuli avomurtuma.

Ennätyksekseen tuloksen 471 hypännyt Chevrier oli loukkaantumisensa jälkeen täynnä taistelutahtoa. Ranskalainen ilmoitti sairaalavuoteeltaan Instagramissa aikovansa hypätä Pariisin olympialaisissa.

– Se vaatii sen minkä vaatii. Minä tulen olemaan siellä, Chevrier kommentoi Instagramin Tarinat-osiossa. 

– "Pariisi '24, minä hyppää siellä", Chevrierin jalassa olleeseen kipsiin oli kirjoitettu toisessa julkaisussa.

Chevrier päivitti edistymistään Instagramissa kevään ja kesän aikana. Maanantaina tuli kuitenkin aika myöntää tosiasia. Aika loppui kesken.

Päivä 140. Olympiaseikkailu päättyy tähän, Chevrier aloitti pitkän päivityksensä, jossa kuvaili neljän ja puolen kuukauden mittaisen kuntoutusjakson tuntemuksiaan.

Voit katsoa ranskalaisen julkaisun alta tai suoraan hänen Instagram-tililtään.

Neljä ja puoli kuukautta ei riitä. Tämä päättyy murtunein sydämin. Lapsuuden unelmani on särkynyt. En hyppää Stade de Francella omassa maassani maani lipun väreissä rakkaitteni edessä. Riski on liian suuri urani jatkoa ajatellen. Matka ei ole pitkä, mutta hinta olisi liian kova seuraavia kymmentä vuotta ajatellen.

Chevrier päättää pitkän vuodatuksensa sydäntäsärkevästi.

– Sanoin maaliskuussa, että sydämeeni sattui enemmän kuin jalkaani. Tänään sydämeeni sattuu yhä paljon enemmän kuin jalkaani. Vie aikaa, että saan käännettyä tämän sivun elämästäni, ranskalainen kirjoitti.

– Pariisi 2024, rakastin sinua, rakastan sinua ja tulen aina rakastamaan sinua.

Naisten seiväshypyn karsintakilpailu käydään 5. elokuuta ja loppukilpailu 7. elokuuta. Suomen naisten seiväshypyssä edustavat Wilma Murto ja Elina Lampela.

Lue myös:

    Uusimmat