Karu virhe tuomarilta? Tämä tilanne Barcelonan murskajaisissa puhuttaa – "Olisin viheltänyt"

Kokiko Bayern vääryyttä? Barcelonan johtomaalia edelsi kyseenalainen tilanne 1:04
Katso: kokiko Bayern vääryyttä? Barcelonan johtomaalia edelsi kyseenalainen tilanne – "Olisi pitänyt antaa vapari"

FC Barcelona voitti Bayern Münchenin 4–1-lukemin keskiviikkoiltana Mestarien liigassa. Espanjalaisjoukkue oli suvereenisti saksalaisvastustajaansa parempi, mutta yksi tuomaripäätös ratkaisevalla hetkellä saattoi suosia isäntiä oikeuden varjolla.

Barcelonan ja Bayernin välinen ottelu oli 1–1-tilanteessa, kun kumpikin joukkue onnistui maalinteossa ensimmäisen 20 minuutin pelin sisällä.

Robert Lewandowski palautti Barcelonan johtoaseman reilun puolen tunnin jälkeen, kun hän rokotti entistä seuraansa tuikkaamalla irtopallon sisään Fermin Lopezin esityöstä.

MTV:n asiantuntijat Petri Pasanen ja Mika Väyrynen kuitenkin näkivät, että maalia edelsi ratkaiseva rike, eikä osumaa olisi pitänyt hyväksyä.

– Mä olen sitä mieltä, että tuosta pitäisi antaa vapari, Väyrynen sanoo.

Väyrynen viittaa puskutilanteeseen, jossa Lopez tuuppaa Bayernin puolustaja Min-Jae Kimiä selkään tämän hypätessä kohti palloa. Kim puskee ohi ja Lopez pääsee läpi, minkä jälkeen hän alustaa Lewandowskin 2–1-osuman.

Katso maali ja asiantuntijoiden analyysit ylälaidan videolta.

– Tämä on sellainen tilanne, missä olisin kaivannut tuomarilta pelisilmää. Kun selkään tulee, niin ei sen tarvitse olla mikään kahden käden työntö, kunnes et pysty tekemään mitään, Pasanen kommentoi.

– Iso kundi hyppää ilmaan ja tasapaino menee. Et silloin pääse niin korkealle etkä pysty kontrolloidusti puskemaan. Olisin viheltänyt, lisää Väyrynen.

Barcelona teki kyseisen maalin jälkeen vielä kaksi lisää, kun joukkueen ensimmäisestäkin osumasta vastannut Raphinha täräytti hattutempun tuodakseen isännille riemukkaan 4–1-voiton Bayernista.

Lue myös:

    Uusimmat