Antti Niemi kilahti – latasi täyslaidallisen Bayern-pelaajan tempusta: "Järkyttävää!"

Antti Niemi latasi suorat sanat Bayern-puolustajan toiminnasta – "Järkyttävää" 1:44
Katso: Antti Niemi latasi suorat sanat Bayern-puolustajan toiminnasta – "Järkyttävää"

FC Barcelona murskasi Bayern Münchenin 4–1-lukemin keskiviikkoiltana Mestarien liigassa, kun Raphinha keräsi kunniaa upealla hattutempullaan. MTV Urheilun asiantuntija Antti Niemi ei kuitenkaan säästellyt Bayernin puolustusta kritiikiltä ja nostikin Dayot Upamecanon heikon tekemisen tikunnokkaan.

Barcelona johti peliä jo 3–1-lukemin ensimmäisen puoliajan jälkeen. Raphinha teki joukkueensa ensimmäisen, minkä jälkeen Robert Lewandowski iski isäntien toisen kyseenalaisen tilanteen jälkeen.

Barcelonan kolmas osuma syntyi taas Raphinhan lapikkaasta, mutta brassitähden kehumisen sijaan Niemellä oli paljon sanottavaa ranskalaistoppari Upamecanon tavasta puolustaa tilannetta.

– Tämä oli muuten ihan hieno maali Barcalta, mutta katsokaapa tätä, Niemi aloittaa.

– Mitä hän (Upamecano) tekee? Kääntyy tuossa tuollaisen täyskäännöksen ennen blokkia, ja yrittää vasurilla jotenkin silmät kiinni tulla tielle.

Niemi jyrähtää, että jopa hän ja asiantuntijakollegansa Mika Väyrynen olisivat osanneet toimia tilanteessa Ranskan 25-vuotiasta maajoukkuemiestä paremmin.

– Siis... Ammattijalkapalloilija, joka tienaa miljoonia vuodessa, potkaisee ohi pallosta tuossa tilanteessa. Se oli helppo blokki, ihan oikeasti! Niemi hämmästelee.

– Tämä "huipputoppari" tuossa kuitenkin kääntää kroppaansa ja lähtee jotenkin sörkkimään vasurilla. Järkyttävää!

Katso Niemen koko purkaus ja Mika Väyrysen näkemys tilanteesta ylälaidan videolta.

Barcelona voitti ottelun lopulta 4–1-lukemin, kun Raphinha viimeisteli pelin kolmannensa toisella puoliajalla. Barcelonalla on nyt kasassa kaksi voittoa kolmesta pelistä, kun taas Bayernilla kaksi tappio yhden voiton lisäksi.