Nyt puhuu kohupotkut saanut NHL-tähti Corey Perry

Chicago Blackhawksista skandaalinkatkuiset potkut saanut Corey Perry on astunut julkisuuteen.

Blackhawks asetti Perryn siirtolistalle aiemmin tällä viikolla purkaakseen NHL-konkarin sopimuksen. Seuran mukaan Perry toimi tavalla, joka rikkoi seuran käytäntöjä ja pelaajasopimusta. 

Perry joutui jo viime viikolla sivuun Chicagon kokoonpanosta. Hyökkääjästä levisi hurjia huhuja, jotka Blackhawks kumosi. Niin tekee tuoreessa lausunnossaan myös Perry itse.

– Tekojeni seurauksena esiin on noussut spekulaatioita ja huhuja. Minua kuvottaa se, miten tämä on vaikuttanut muihin ihmisiin. Haluan tehdä selväksi, että tämä tapaus ei koske millään tavalla joukkuetovereitani tai heidän perheitään. 

ESPN kertoi omiin lähteisiinsä vedoten aiemmin, että Perry on ollut osana välikohtausta, johon liittyi seuran työntekijä. 

– Pyydän anteeksi koko Chicago Blackhawksin organisaatiolta, mukaan lukien omistajilta, johdolta, valmentajilta, työntekijöiltä ja joukkuetovereiltani. Haluan pahoitella asiaa myös faneilta ja perheeltäni. Olen pettänyt teidät kaikki, Perry sanoo omassa puheenvuorossaan.

Perry kertoo aloittaneensa mielenterveys- ja päihdealan ammattilaisten kanssa työskentelyn hoitaakseen alkoholin käyttöön liittyviä ongelmiaan. Hän vakuuttaa olevansa valmis tekemään kaikkensa, jotta potkuihin johtaneet tapahtumat eivät enää ikinä toistu. 

Urallaan Stanley Cupin, maailmanmestaruuden ja olympiakultaa voittanut kanadalainen ehti pelata Blackhawksissa vain 16 ottelua. 

– Vielä kerran, olen syvästi pahoillani, Perry päättää. 

Lue myös:

    Uusimmat