Koiranulkoiluttajat näkivät brittikahvilassa elottoman näköisiä ihmisiä, kynttilöitä ja "kaapuun" pukeutuneen hahmon – totuus olikin jotain aivan muuta

Koiranulkoiluttajat luulivat lattialla elottoman näköisinä makaavien ihmisten joutuneen joukkomurhan kohteeksi Britanniassa ja kutsuivat paikalle poliisin. Kyseessä olikin joogatunti.

Merkillinen välikohtaus sattui Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan toissa iltana Lincolnshiressä itäisessä Englannissa.

22-vuotias joogaopettaja Millie Laws kertoo BBC:lle opettaneensa seitsemää oppilasta North Sea Observatoryssä sijaitsevassa Seascape Cafessa, kun hän oli nähnyt kahden koiranulkoiluttajan kurkistelevan ikkunasta sisään rentoutumisvaiheen aikana.

– He [opiskelijat] makasivat peitot päällään, ja heidän silmänsä olivat kiinni. Huonetta valaisivat vain kynttilät ja tuikut, ja kävelin itse ympäriinsä soittaen rumpua. Minulla oli päälläni toppi, jossa olivat pitkät kellohihat, hän kuvailee BBC:lle.

– Koirien kanssa liikkunut pariskunta vilkaisi juuri silloin ikkunasta sisään, mutta he kävelivät pois todella nopeasti, enkä ajatellut asiaa enempää.

Laws sanoo saaneensa tietää vasta jälkikäteen, että kyseiset ulkoilijat olivat soittaneet paikalle poliisin ja ilmoittaneet heille, että sisällä oli joukkomurhaaja.

– Ohikulkijoiden mukaan kaapu päällä oleva nainen käveli lattialla makaavien ihmisten yli kuin jossain rituaalissa. He myös väittivät lattialla makaavien ihmisten olleen kuolleita.

– Ulkopuolelta katsottuna se saattoi kai näyttääkin siltä, koska oppilaat olivat täysin rentoina ja liikkumattomina, joogaohjaaja arvioi.

”Tunnen myötätuntoa heitä kohtaan”

Laws, joka oli muuttanut alueelle vasta kolme kuukautta sitten, sanoi, että poliisien hyökkäys pieneen pikkukylään keskellä Lincolnshireä oli hullua.

– Minun käy todella sääliksi sen henkilön puolesta, joka [soitti poliisille]. Se oli tietysti ollut hänelle kauhea tilanne. Joten tunnen myötätuntoa heitä kohtaan.

”Emme kuulu mihinkään hulluun kulttiin”

Seascape Cafen johtajat rauhoittelivat keskiviikkoiltana Facebookissa alueen asukkaita hätääntymästä poliisin sireeneistä ja kiittivät poliisia nopeasta toiminnasta.

– En voi edes kuvitella, mitä heidän mielessään liikkui matkalla (massamurhapaikalle), päivityksessä todettiin.

Kahvilassa järjestetään säännöllisesti joogatunteja. Facebook-postauksessa vielä korostettiin sitä, että kahvilan pitäjät eivät kuulu ”mihinkään hulluun kulttiin tai hulluihin klubeihin”.

– Kaiken kaikkiaan tilanne kääntyi positiiviseksi ja olemme tietysti kiitollisia.

Lue myös:

    Uusimmat