Kokkilinja neuvoo ruoanlaitossa ympäri vuorokauden

ruokaa
ruokaaCopyright Alma Media Oyj 2000
Julkaistu 04.02.2003 11:49

Irlantilaisille kotikokeille on tarjolla apua ongelmiin, jos kalkkuna vaikuttaa turhan sitkeältä tai kohokas ei ota kohotakseen. Hiljattain avattu puhelinpalvelu neuvoo 24 tuntia vuorokaudessa, kuinka poskelleen menossa oleva ruokalaji saadaan vielä taipumaan syötävien kirjoihin.

Palvelun hinta on 1,9 euroa minuutti. Kokkilinjan luoja Eugene McSweeney kehuu palvelunsa suosion paisuvan kuin pullataikina.

-Kiinnostusta tuntuu riittävän. Meiltä on kysytty muun muassa, miksi marmeladi ei levity, tai minkä ihmeen takia jauhelihassa on niin hassu väri ja onko se vaarallista, kertoo Dial-A-Chef-palvelun pomomies, 40 vuoden kokkikokemuksen omaava McSweeney.

McSweeney sai idean kokkilinjaan jouduttuaan muutenkin jatkuvasti neuvomaan ihmisiä ruoka-asioissa. -Lopulta keksin, että miksi en saman tien alkaisi hankkia rahaa neuvoillani, McSweeney toteaa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle